• În 2024, Metaversul e tot mai căutat, cu Samsung, Apple și Google în fruntea tehnologiei.
  • Vision Pro de la Apple îți redefinește experiența VR și îți conturează viitorul tehnologiei
  • A.I. intră în VR și AR și este un punct central al planurilor Meta pentru 2024.

2024 aduce o explozie de inovații în domeniul realității virtuale și augmentate. Apple și Meta promit să fie anul în care VR și AR nu doar vor coexista cu realitatea noastră, ci vor deveni parte din viețile noastre. Practic tehnologia pregătește terenul pentru o nouă eră digitală.

VR, AR și viitorul – este una dintre cele mai interesante perioade pe care o avem în acest deceniu.

În primul rând, Apple are Vision Pro. Știm deja despre acest produs. Vision Pro va apărea pe tot parcursul anului 2024, ca unul dintre cele mai mari produse din acest peisaj.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES

Vision Pro este un set de căști VR și AR foarte scump care costă 3.500 de dolari, ceea ce înseamnă foarte mulți bani, dar are un ecran plăcut și o calitate foarte bună a camerei externe de afișare. Un mix de realitate virtuală cu viața reală.

Trăim deja cu AI, așa că devine un jucător-cheie în peisajul VR și AR. Planurile Meta pentru 2024 includ integrarea puternică a acestei tehnologii în ochelarii Quest 3 și Meta Ray-Ban.  

A.I. a fost peste tot, dar ar putea juca un rol foarte important în căști. Deja joacă un rol important în ceea ce privște modul în care interpretează datele noastre perceptuale și cum privește modul în care urmărim, ne mișcăm cu ceea ce e în setul cu căști, dar sunt mai multe lucruri pe care le-ar putea face. A.I.-ul generativ începe deja să se răspândească în câteva aplicații VR și un AR ar putea fi modul în care începem să accesăm lucruri și să obținem informații grafice pe Fly. Meta, de asemenea, are A.I. și nu e singura companie care privește A.I. ca pe o parte cu adevărat importantă a modului în care vom folosi viitorii ochelari inteligenți. Un fel de asistent inteligent, pentru a combina datele perceptuale cu comenzile vocale. Acționează într-adevăr ca o vizualizare și asistent de ascultare.

Citește și