• Milenialii tind spre sustenabilitate și resping materialismul.
  • Milenialii nu-și mai doresc casă în rate și nici mașini mari.
  • Milenialii nu mai consumă băuturi carbogazoase cu mult zahăr.
  • Milenialii nu mai cumpără lame de ras, haine de designer sau diamante.

Vântul schimbării suflă dinspre mileniali. Toți cei care au acum între 27 și 42 de ani nu mai sunt satisfăcuți de stilul de viață al generației anterioare. Milenialii sunt preocupați să bea apă, cafea, ceai, orice altceva mai puțin băuturi carbogazoase cu mult zahăr. Pe lamele de ras se pune praful pentru că bărbații preferă barba și un stil mai relaxat.

Brand-urile nu mai trebuie să țipe pe ei. Milenialii aleg țesături de calitate, stiluri discrete și renunță chiar și la balsamul de rufe pentru că acum au mașini de spălat performante. Televizorul îl mai folosesc doar pentru serviciile de streaming, nu-și mai cumpără mașini pentru că preferă ride-sharing-ul iar de „o casă luată în rate” se vorbește tot mai rar.

Dragostea nu se mai exprimă în diamante

Generația Millenials se gândește la cum să economisească, iar dacă oferă inelul, piatra trebuie să fie etic obținută. Nunta costă… deci iese din calcul. A mai rămas totuși ceva valabil – dragostea trece prin stomac însă… cu lapte vegan. Concluzia: Milenialii tind spre sustenabilitate și resping materialismul tradițional.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
COP 29 VA FI DESPRE PACE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE

Citește și