• Arcadia Droptail are un motor twin-turbo V12 de 6,6 litri și generează 600 de cai putere.
  • Prețul este încă ținut în secret, dar sunt zvonuri precum că ar costa între 33 și 38 milioane$.
  • Atinge o viteză de la 0 la 100 km/h în doar 5 secunde și a fost asamblat pe gustul clientului.

Rolls-Royce dezvăluie un supercar de lux Arcadia Droptail. Cea mai scumpă nou produsă din lume. Acest roadster evaluat la aproape 38 milioane de euro și una din cele 4 mașini personalizate pe care marca britanică de lux le va face pentru cei mai bogați clienți ai săi.

Cum arată această mașină?

Această bijuterie e o combinație între arta, performanța și lux. Arcadia Droptail are un motor twin-turbo V12 de 6,6 litri, generează 600 de cai putere și atinge o viteză de la 0 la 100 km/h în doar 5 secunde. Numele Arcadia este inspirat de miticul „Cer pe Pământ” al Greciei Antice. A fost asamblat 4 ani ca să fie pe gustul misteriosului client. Fiecare detaliu este personalizat, iar elementele decorative sunt inspirate din toată lumea. Singapore, Indonezia, Marea Britanie și Vietnam.

Detaliile unice includ un ceas complex, asamblat într-un proces de doi ani, și panouri din lemn extrem de elaborate, cu o durată de producție de 8.000 de ore. Rolls-Royce a pus un accent deosebit pe elementele naturale și materialele de calitate, precum lemnul și pielea, creând o combinație între lux și reverență față de tradiție. Designul este o expresie a „ireverenței liniștite”, o încorporare a stilului de viață senin și sofisticat al clientului. Prețul pentru acest Rolls Royce este ținut încă secret, dar sunt unele zvonuri precum că va fi cuprins între 33 și 38 de milioane de doalari.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?

Citește și