• „Spider-Man: Across the Spider-Verse” a strâns 120,5 milioane de dolari la debutul său în box office-ul intern.
  • Filmul a depășit așteptările și a obținut al doilea cel mai mare weekend de deschidere al anului, după „The Super Mario Bros. Movie” .
  • The Boogeyman”, de Disney și 20th Century, adaptare după nuvela cu același nume a lui Stephen King, a deschis pe locul al treilea, cu 12,3 milioane de dolari.

„Spider-Man: Across the Spider-Verse” a strâns 120,5 milioane de dolari la debutul său în box office. Filmul a depășit așteptările și a obținut al doilea cel mai mare weekend de deschidere al anului, după „The Super Mario Bros. Movie”, cu 146 de milioane de dolari, precum și al treilea cel mai mare weekend de deschidere pentru un film „Spider-Man”, scrie Yahoo.

Continuarea animată a Sony are recenzii bune. „Spider-Man: Into the Spider-Verse” a fost premiat cu Oscar în 2018. Vânzările inițiale de bilete au fost semnificativ mai mari decât în cazul primului film, care a făcut cunoștință publicului cu Miles Morales și cu ideea că „oricine poate purta masca” și care s-a deschis cu doar 35,5 milioane de dolari. Dar s-a dovedit a avea un farmec durabil și a rămas în cinematografe pentru o vreme, încheindu-și rulajul cu 190 de milioane de dolari în America de Nord și 384 de milioane de dolari la nivel global.

„Across the Spider-Verse” a mai câștigat 88,1 milioane de dolari din 59 de teritorii la debutul său în box office-ul internațional, condus de China, cu 17,3 milioane de dolari. Acest lucru face ca totalul său mondial să ajungă la 208,6 milioane de dolari pentru început.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Across the Spider-Verse” a ocupat locul 1, dar nu a fost singurul nou-venit în topurile de box office. „The Boogeyman”, de la Disney și 20th Century, adaptare după nuvela cu același nume a lui Stephen King, a ajuns pe locul al treilea, cu 12,3 milioane de dolari din 3.205 săli de cinema. Povestea de groază a adăugat 7,7 milioane de dolari în box office-ul internațional, ridicând totalul weekend-ului la 20 de milioane de dolari la nivel mondial.

Citește și