• Capital One Financial a anunțat că va cumpăra Discover Financial Services pentru 35 de miliarde de dolari.
  • Conform termenilor tranzacției integral pe acțiuni, acționarii Discover Financial vor primi acțiuni Capital One evaluate la aproape 140 de dolari.
  • Se așteaptă ca tranzacția să se încheie la sfârșitul anului 2024 sau la începutul anului 2025.

Capital One Financial a anunțat că va cumpăra Discover Financial Services pentru 35 de miliarde de dolari. Tranzacția ar aduce împreună două dintre companiile de carduri de credit din SUA și ar putea zgudui industria plăților, care este dominată în mare parte de Visa și Mastercard.

Conform termenilor tranzacției integral pe acțiuni, acționarii Discover Financial vor primi acțiuni Capital One evaluate la aproape 140 de dolari, scrie AP. Aceasta este o primă semnificativă față de cei 110,49 dolari la care acțiunile Discover au închis vineri.

Tranzacția aduce împreună două dintre cele mai mari companii de carduri de credit care nu sunt bănci, precum JPMorgan Chase și Citigroup, cu excepția American Express. De asemenea, reunește două companii ai căror clienți sunt în mare măsură asemănători: adesea americani care caută să primească înapoi bani sau recompense modeste pentru călătorii, în comparație cu cardurile de credit premium dominate de AmEx, Citi și Chase.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Citește și