• Amit Walia este CEO-ul unei companii tech Informatica, cu venituri de 1.5mld $.
  • Într-un interviu pentru BBC, Amit a povestit care a fost cheia succesului său.
  • Amit Walia, CEO Informatica: „Ieșirea din zona de confort m-a făcut să fiu o altă persoană”.

Cât de dificil este să fii șeful unei companii cu venituri de peste 1,5 miliard de dolari? Amit Walia, CEO-ul companiei de tehnologie Informatica, este starul ultimului episod din seria Path to Success de la BBC. Amit dezvăluie că a fost nevoit să treacă peste propria personalitate pentru a ajunge în acest punct.

„În copilărie am fost un copil introvertit, timid. Și îmi aduc aminte foarte bine cum la finalul școlii și la începutul liceului am simțit că trebuie să îmi ofer singur provocări și am simțit că vreau să fac lucrurile diferit. Așa că am decis să urc pe scenă, să fac teatru, dezbateri, alocuțiuni și, credeți-mă, a fost dificil. Dar faptul că m-am pus în această situație, în afara zonei de confort m-a făcut să fiu o persoană diferită: cu încredere, cu abilitatea de a-mi demonstra mie că pot face ceva diferit”, a povestit Amit Walia, CEO Informatica.

Informatica este o companie din California care ajută companiile să gestioneze datele digitale din Cloud. Are aproape 10 mii de clienți și peste 6 mii de angajați.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

„Ca lider m-am folosit de multe experiențe din viața mea, dar în special când mă gândesc la a fi promotorul unei transformări, să iei o echipă alături de tine, chiar trebuie să ieși din zona ta de confort, să te pui în prim-plan, practic chiar să scoți toată organizația din zona de confort și să-i cari pe ceilalți cu tine. Și când ai experiențe de viață de care te poți agăța îți oferă încredere că vei reuși”, a explicat Amit Walia, CEO Informatica.

Citește și