• Mercedes dezvăluie noul model Clasa G facelift, în 2 versiuni: G550 și G63.
  • G550 adoptă un nou motor turbo cu șase cilindri și sistem hibrid ușor, în timp ce G63 păstrează motorul V8 și integrează același sistem hibrid de 48 de volți.

Mercedes dezvăluie noul model Clasa G facelift, în 2 versiuni: G550 și G63. Sunt echipate cu sisteme hibride de 48 de volți, îmbunătățiri tehnologice și opțiuni electrificate, pe care le poți avea din 2025.

Compania își consolidează statutul iconic al clasei G, în peisajul SUV-urilor de lux. Din punct de vedere al aspectului, sunt incluse o grilă frontală nouă, spoilere față/spate revizuite, o cameră video spate repoziționată și jante cu dimensiuni între 18 și 20 de inchi.

G550 adoptă un nou motor turbo cu șase cilindri și sistem hibrid ușor, în timp ce G63 păstrează motorul V8 și integrează același sistem hibrid de 48 de volți. Este de așteptat ca noul G-Class să păstreze designul, dar să aducă câteva indicii de design pentru viitoarea versiune electrică EQG. Astfel, în timp ce modelele G550 și G63 reprezintă o evoluție a versiunilor anterioare, compania pregătește terenul pentru o viitoare generație de SUV-uri electrice.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
CE FILM VEZI AZI?

Ambele modele vin cu o mulțime de noi tehnologii. Monitorizarea punctului orb, recunoașterea semnelor de circulație, iar pachetul parking vine cu o cameră de supraveghere de 360 de grade. Nu avem informații despre un preț final, în schimb compania spune că pentru G550 prețul va porni aproximativ de la 144 de mii de dolari, iar G63 de la 189 de mii de dolari. La dealerii din SUA noul G-Class va ajunge în cursul acestui an, iar la noi, cum ai zis și tu din 2025.

Citește și