• Cele mai influente femei din Europa deschid calea pentru generațiile viitoare de femei.
  • Jenny Saft este co-fondatoare Apryl, o platformă de beneficii de fertilitate a angajaților.
  • Mariya Gabriel este Viceprim-ministru și Ministru al Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria.

Într-o lume care se confruntă cu crize multiple și care pune o presiune imensă asupra comunităților, atingerea egalității de gen este vitală. O mișcare către crearea unui viitor divers, mai incluziv și mai inovator duce la recunoașterea rolului indispensabil pe care îl joacă femeile în progresul social. Lucrurile mărețe nu sunt făcute doar de bărbați.

Cine sunt femeile europene care au un rol în schimbarea percepției că „doar bărbații pot”?

Realizările lor contribuie la creșterea sectorului tehnologic și deschid calea pentru ca generațiile viitoare de femei să reușească și să conducă. Prima femeie este Alice Pelton CEO și co-fondator al The Lowdown, prima platformă de evaluare a contracepției din lume. Acum este cea mai importantă platformă de contracepție și sănătate sexuală și reproductivă din Marea Britanie, folosită de mii de femei în fiecare zi pentru a lua decizii cu privire la sănătatea lor de zi cu zi.

Jenny Saft este co-fondatoare Apryl, o platformă de beneficii de fertilitate a angajaților, care permite companiilor să sprijine angajații pe drumul lor către parentalitate. Jenny operează ca investitor cu Nucleus Capital și Atomico, căutând să sprijine proiecte bazate pe impact.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Mariya Gabriel este Viceprim-ministru și Ministru al Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria. Fost comisar european pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret din 2019. Ea a fost responsabilă pentru politicile UE legate de Horizon Europ, cercetare și inovare, programul Erasmus+, educație, cultură și sport.

Nikita TACRAR co-fondator și CEO al Included VC, este pionierul primei burse globale, complet finanțate, care vizează diverse comunități marginalizate, cu scopul de a democratiza accesul la industria capitalului de risc prin educație și oportunități. În trei ani, aproape de una singură, Nikita a stabilit un brand recunoscut la nivel global.

Citește și