• Swift va susține șase concerte între 2 și 9 martie în Singapore, în cadrul unui acord de exclusivitate care a fost criticat de unii vecini din Asia de Sud-Est.
  • Lee a confirmat că Swift a primit „anumite stimulente” de la un fond guvernamental creat pentru a reconstrui industria turismului după COVID-19.
  • Lee a sugerat că, dacă Singapore nu ar fi încheiat un acord exclusiv, o țară vecină ar fi putut face acest lucru.

Prim-ministrul din Singapore, Lee Hsien Loong, a fost chemat marți, în timpul unui summit regional important, să vorbească despre acordul de exclusivitate încheiat între orașul-stat și Taylor Swift. Acordul o împiedică pe vedeta pop să își ducă turneul Eras Tour în orice altă parte din Asia de Sud-Est.

Swift va susține șase concerte între 2 și 9 martie în Singapore, în cadrul acordului de exclusivitate care a fost criticat de unii vecini din Asia de Sud-Est, scrie AP. Aceștia se plâng că au fost privați de boom-ul turistic pe care concertele ei l-au adus în alte părți.

Exclusiv în Singapore

Lee a confirmat că Swift a primit „anumite stimulente” de la un fond guvernamental creat pentru a reconstrui industria turismului după COVID-19. Lee nu a precizat cât l-a costat toată afacere.

Recomandări

CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
BRITANICII CAUTĂ PROFESORI ÎN ROMÂNIA
ACTORUL IAN GELDER A MURIT
BRAZILIA ESTE LOVITĂ DE INUNDAȚII
CINE MERGE ÎN FINALA EUROVISION
SUBVENȚIA CU DE TOATE

El a declarat că nu consideră că acordul este neprietenos față de vecinii săi din ASEAN. „S-a dovedit a fi un deal de mare succes. Nu văd asta ca fiind neprietenos”, a declarat Lee.

Lee a sugerat că, dacă Singapore nu ar fi încheiat un acord exclusiv, o țară vecină ar fi putut face acest lucru. „Uneori, o țară face o înțelegere, alteori o face o altă țară. Eu nu spun în mod explicit să veniți aici doar cu condiția să nu vă duceți în alte locuri'”, a declarat Lee.

Citește și