• Elon Musk a declarat că Tesla plănuiește să introducă un „pachet de modificări” care să îi permită să funcționeze ca o barcă.
  • Musk a spus că pachetul ar permite mașinii să „traverseze cel puțin 100 de metri de apă”.
  • Musk a anunțat pentru prima dată Cybertruck în 2019, dar livrările pentru mașină au început abia la sfârșitul lunii noiembrie.

Deși Cybertruck-ul Tesla a avut probleme săptămâna trecută să urce un deal de zăpadă, dar CEO-ul Elon Musk spune că în curând mașina ar putea fi capabil să meargă pe apa.

„Vom oferi un pachet de modificări care îi va permite lui Cybertruck să traverseze cel puțin 100 de metri de apă ca o barcă”, a scris Musk într-o postare pe X luni. „Trebuie doar să actualizăm garniturile ușilor cabinei”.

Musk a dezvăluit viitoarea funcție în timp ce răspundea la o postare a unui alt utilizator X, Sawyer Merritt, scrie Business Insider.

Merritt postase un extras video din cel mai recent episod al emisiunii „Jay Leno’s Garage” în care apărea Cybertruck. În videoclip, Lars Moravy, vicepreședintele Tesla pentru ingineria vehiculelor, a declarat că Cybertruck ar putea fi transformat într-o barcă.

„Elon a vrut să facă o barcă. Vehiculul aproape că plutește, poate că trebuie să adaugi un pic de flotabilitate în plus doar pentru a-l ține sus”, a declarat Moravy pentru Leno.

„Dacă ești creativ și vrei, ai putea să te gândești cum să pui un motor exterior, conectat la priza ta, să-l pornești de pe ecran și să te plimbi cu barca”, a continuat Moravy.

Musk a anunțat pentru prima dată Cybertruck în 2019, dar livrările pentru mașină au început abia la sfârșitul lunii noiembrie.

Citește și