• Caroseria unghiulară a modelului electric este realizată dintr-un aliaj de oțel inoxidabil dezvoltat de Tesla.
  • O versiune cu tracțiune integrală a Cybertruck, a anunțat Tesla, va avea o autonomie estimată la 548 de km, o viteză maximă de 180 de km/ oră și un preț de pornire de 79.990 de dolari.
  • Cea de-a treia versiune anunțată joi se numește „Cyberbeast”- care va fi lansată în 2024 – cu o autonomie de 514 km și 845 de cai putere.

Tesla a dezvăluit prețurile și caracteristicile diferitelor versiuni ale mult-așteptatului său Cybertruck în cadrul unui eveniment de livrare din Austin, unde compania a predat în sfârșit clienților primele 13 mașini electrice.

Livrările către un grup restrâns de clienți au loc la șase ani după ce șeful Tesla, Elon Musk, a scris pe Twitter despre construirea mașinii și la 4 ani după ce o versiune a Cybertruck a fost prezentată pentru prima dată în 2019, scrie The Independent.

Caroseria unghiulară a modelului electric este realizată dintr-un aliaj de oțel inoxidabil dezvoltat de Tesla, despre care Musk spune că este „cel mai unic lucru de pe șosea”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Cybertruck, supranumit „un transportor personal blindat din viitor”, va fi disponibil în trei variante diferite, cu cea mai ieftină versiune pornind de la un preț de bază de 60.990 de dolari, a declarat Musk.

El a spus că acest truck poate transporta peste o tonă în portbagaj și poate tracta peste 5.000 kg.

Cu toate acestea, această „versiune cu roți spate”, cu o autonomie de 400 de km și o accelerație de la zero la 100 km/h în aproximativ 7 secunde, nu va fi disponibilă până în 2025, a precizat compania.

O versiune cu tracțiune integrală a Cybertruck, a anunțat Tesla, va avea o autonomie estimată la 548 de km, o viteză maximă de 180 de km/ oră și un preț de pornire de 79.990 de dolari.

Cea de-a treia versiune anunțată joi se numește „Cyberbeast”- care va fi lansată în 2024 – cu o autonomie de 514 km și 845 de cai putere, care va parcurge distanța de la 0 la 100 km/h în 2,6 secunde, la un preț estimat de 99.990 de dolari.

Toate aceste modele sunt mult mai scumpe decât prețul de pornire de 39.900 de dolari anunțat de Tesla pentru versiunea de bază în 2019.

Marques Brownlee este unul dintre cei care a avut ocazia să conducă Tesla Cybertruck și îți prezintă toate caracteristicele.

Citește și