• Alex Cornell, un designer de interfețe, a creat o firmă de design fals cu instrumente AI.
  • Cornell a spus că a folosit pentru proiect GPT-4 și instrumentul de artă AI al OpenAI, Midjourney.
  • Unii utilizatori de Twitter au considerat că firma este reală, în ciuda defectelor de bază ale imaginilor.

Alex Cornell, un designer de interfețe, a creat o firmă de design fictivă într-un weekend, cu ajutorul instrumentelor AI generative, spune Insider. Firma de design, Andever Design Partners, a fost atât de convingător că unii utilizatori de Twitter au presupus că este real. „Unii oameni au crezut că este o afacere adevărată”, a declarat Cornell pentru Insider. „M-au întrebat cum voi obține clienți și ce se întâmplă când trebuie să cumpăr mobilier”.

Cornell, care a folosit Midjourney și ChatGPT pentru proiect, a spus că este o modalitate de a încerca și de a înțelege instrumentele pentru proiectele viitoare de lucru. „Cred că unii oameni au înțeles greșit intenția mea”, a spus el. „M-am simțit foarte bine, doar pentru că aveam o țintă atât de specifică, mi-a făcut foarte ușor să învăț cum să mă îmbunătățesc.”

Firma de design părea reală

Cornell a spus că Midjourney, un instrument de artă generativ AI, a fost atât de ușor de utilizat încât nu a necesitat nicio pregătire. „Dacă accesați online veți vedea o mulțime de oameni cu tutoriale video și thread-uri de tweet și toate aceste lucruri care vă spun cum să deveniți bun la promptere”, a spus el.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Sursă: Insider

Cu toate acestea, Cornell a descoperit câteva trucuri pentru a menține lucrurile consistente. „Dacă există vreo abilitate monocromă implicată, înseamnă să descoperi cum să creăm rezidenți consecvenți”, a spus el, adăugând că folosirea acelorași adjective în solicitări a ajutat.

„Minimalul a fost tema abordată”

El a spus că este important să avem aceleași elemente pentru fundal, astfel încât vederile din ferestre să rămână aceleași. „Mi s-a părut foarte greu să fac un anumit oraș urban pe fereastră, de exemplu, un apartament din San Francisco este dificil”, a spus el.

Sursă: Insider

Cornell a creat și un site web pentru firma de design. A folosit GPT-4 de la OpenAI pentru a scrie istoria companiei, a crea biografii ale personalului și a sugera câteva recomandări pentru Midjourney.

AI are încă probleme. Generatoarele de imagini AI au defecte de bază

Instrumentele s-au luptat în mod infam să reproducă mâinile umane și uneori pot produce imagini cu un aspect plastic. Cornell a spus că atunci când generează interioare, problemele sunt ușor diferite. El a spus: „Începi să realizezi că probabil nu ar trebui să ai iluminat sau corpuri de iluminat de orice fel, vei vedea că sunt cu adevărat contorsionate dacă te uiți cu atenție”.

„Picioarele scaunelor și picioarele mesei, dacă te uiți îndeaproape, adesea se amestecă împreună, astfel încât piciorul mesei este și piciorul unui scaun.” „Uneori punea toaleta lângă cadă. Erau toate ingredientele potrivite, dar nu erau poziționate corespunzător”, a spus el.

Sursă: Insider

Cornell a spus că a fost frustrant de dificil să corectezi micile defecte, în ciuda faptului că imaginile generale sunt impresionante. „Încearcă să surprindă toată această imagine”, a spus el, „și doar o pierde puțin în detalii”.

Citește și: