• „Se pare că Elon Musk lucra la o formulă anti-îmbătrânire, dar a scăpat de sub control”, spune utilizatorul care a creat fotografia.
  • Musk este surprins purtând o cămașă albă cu pantaloni maro de tip gallace. Obrajii săi trandafirii și expresia dulce sunt punctul culminant al imaginii virale.
  • Nu doar internetul are cea mai dulce reacție la postare, ci și miliardarul a reacționat la imaginea virală: „Băieți, cred că mi s-a administrat prea mult” alături de un emoji sub formă de bebeluș.

Recent, un utilizator a distribuit o poză cu șeful Twitter, Elon Musk, în ipostaza de copil, arată NDTV. Nu doar internetul are cea mai dulce reacție la postare, ci și miliardarul a reacționat la imaginea virală. Instrumentele de inteligență artificială (AI) au devenit populare pe internet și mai mulți artiști le folosesc acum pentru a obține rezultate fascinante. Artiștii folosesc această tehnologie puternică pentru a genera lucrări de artă realiste și uimitoare, care adesea iau internetul cu asalt

Imaginea a fost distribuită de un utilizator care poartă numele de Not Jerome Powel pe Twitter. În imagine, Musk este văzut purtând o cămașă albă cu pantaloni maro de tip gallace. Obrajii săi trandafirii și expresia dulce sunt punctul culminant al imaginii virale. „Se pare că Elon Musk lucra la o formulă anti-îmbătrânire, dar a scăpat de sub control”, se arată în descrierea postării. Cel mai bogat om din lume a spus: „Băieți, cred că mi s-a administrat prea mult” alături de un emoji sub formă de bebeluș.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

De când a fost distribuită, postarea a strâns peste 1,7 milioane de vizualizări și 30.000 de aprecieri, iar reacțiile au fost diverse.

„Poza drăguță :)” a spus un utilizator.

„Adorabil!!!” a remarcat o altă persoană.

„E atât de drăguț. Micul Elon poate să fie adoptat? :)”, a spus o persoană.

„Acest copil are un stil mai bun decât mine”, a spus un alt utilizator.

Un altul a adăugat: „Bebeluşul Elon va salva lumea!”

Recent, AI l-a reimaginat pe miliardar ca un mire indian, iar rezultatele au devenit virale pe rețelele de socializare. Imaginile îl arată pe Musk purtând sherwani, dansând cu invitații la nuntă și călare pe un cal. De asemenea, miliardarul a reacționat la una dintre imagini și a postat pe Twitter „Îmi place”, alături de două emoji-uri cu steag indien.

Citește și:

Căutările victimelor continuă în India. Cauza și „persoanele responsabile” pentru accidentul de tren au fost identificate

SUA critică marina Chinei pentru acțiuni „nesigure” în strâmtoarea Taiwan

Lionel Messi, huiduit la ultimul meci pentru PSG. Cum a reacționat fotbalistul după ce a pierdut