• Orient Express construiește noul tren „La Dolce Vita”, în care călătorii își pot rezerva locurile.
  • Orient Express La Dolce Vita face opriri în Roma, Veneția, Sicilia și Toscana.
  • Pentru o noapte în vagoanele de dormit ale trenului de lux plătești între 6.600-25.000€.

Călătorii își pot rezerva biletele pentru noul tren Orient Express, „La Dolce Vita”. Serviciul este programat să se lanseze la sfârșitul anului 2024, iar călătoriile vor dura două sau trei zile.

Noul concept oferă confort și așa cum se numește și trenul – la dolce vita. În broșură, acesta este descris ca o odă adusă seducției italiene. Aici, prețul pentru o noapte într-un vagon de dormit pentru un apartament de 2 persoane variază între 6.600 de euro și 25.000 de euro. Asemănător unei croaziere, La Dolce Vita nu este cel mai eficient mod de a ajunge din punctul A în punctul B pentru că va dura zile întregi pentru a ajunge la destinația finală.

Trenurile vor face diverse opriri pe traseu pentru ca pasagerii să exploreze zonele. Călătorii pot alege din opt itinerarii care cuprind podgoriile de vin din Toscana, coasta Siciliei și diverse situri istorice și culturale din orașe precum Roma, Veneția și Palermo. Toate mesele, băuturile și excursiile vor fi incluse în prețul biletului de tren. De asemenea, oaspeții vor avea acces la hotelurile Orient Express din Roma și Veneția, programate să se deschidă la sfârșitul anului 2024 și 2025.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Un număr mare de persoane s-au preînregistrat deja pentru La Dolce Vita, fiind suficient pentru a umple disponibilitatea trenului din 2024. Clienții care au depus un avans de 500 de euro pentru a rezerva datele de plecare din 2024 și 2025, au prioritate.

Citește și