• O influenceriță din America cere să normalizăm oamenii urâți și grași.
  • Influencerița crede că oamenii nu mai au timp să se îngrijească.
  • După job, oamenii simt nevoia să se odihnească și nu să facă mișcare.

Realitatea bate filmele motivaționale de pe social media. Ce sală? Ce stil de viață sănătos? După 8 ore de muncă nu mai ai chef de nimic. Asta crede o influenceriță din America care spune că oamenii urâți și grași trebuie să devină o normalitate – pentru că nu mai avem timp să ne îngrijim. După job-ul de la 9 la 5, influencerița spune nu mai are chef de nimic și vrea doar să se odihnească și să mănânce nesănătos.

Dar problemele nu încep mereu după ai ajuns acasă. Managerii din America sunt nemulțumiți de tinerii din Generația Z. Vin la interviurile de angajare însoțiți de părinți, nu știu cum să scrie un mail și se îmbracă nepotrivit, arată un studiu făcut pe 800 de manageri, directori și executivi din Statele Unite.

Tinerii Generației Z au reputația de a fi dificil de lucrat cu ei. Aproape doi din trei angajatori spun că membrii Generației Z că se supără prea ușor și nu sunt pregătiți pentru piața muncii. Asta include incapacitatea de a primi feedback și abilități slabe de comunicare. Ca urmare, companiile le oferă cursuri suplimentare pentru trimiterea email-urilor, hainele purtate la birou și lucrul în echipă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Un sondaj efectuat în Statele Unite de revista online Intelligent, axată pe viața studențească, a constatat că 39% dintre angajatori evită să angajeze absolvenți de colegiu pentru posturile pentru care sunt eligibili în favoarea candidaților mai în vârstă. Cercetarea s-a făcut conform interviurilor a 800 de manageri, directori și executivi implicați în procesele de recrutare în SUA, în decembrie, potrivit Business Insider. Potrivit sondajului, angajatorii favorizează lucrătorii mai în vârstă în parte din cauză că tinerii profesioniști nu reușesc să impresioneze managerii de recrutare în timpul interviurilor de angajare.

Peste jumătate dintre angajatori au declarat că recruții tineri au dificultăți în a menține contactul vizual în timpul interviului, iar 50% au spus că au cerut compensații nerezonabile. Aproape jumătate au spus că au apărut într-o ținută nepotrivită, iar aproape 20% au declarat că au venit însoțiți de un părinte la interviu. Managerii, arată sursa citată, folosesc mai multe tactici pentru a atrage profesioniștii mai în vârstă, 60% oferind mai multe beneficii, 59% oferind salarii mai mari, 48% oferind posibilități de lucru la distanță sau hibrid, iar 46% sunt dispuși să angajeze candidați supra-calificați.

Citește și