• Directorul operațional al TikTok, Vanessa Pappas, a demisionat după cinci ani de activitate la populara platformă.
  • Vanessa Pappas plănuiește să se reorienteze și să devină antreprenor.
  • Pappas a demisionat într-un moment crucial, când politicienii de la toate nivelurile guvernamentale au încercat să interzică aplicația.

Vanessa Pappas, directorul operațional al TikTok și cel mai important director executiv cu sediul în SUA, pleacă după aproape cinci ani petrecuți în cadrul companiei chineze, scrie The Wall Street Journal.

Într-o notă adresată angajaților joi, Pappas a declarat că intenționează să ,,meargă mai departe și să mă reorientez către pasiunile mele antreprenoriale” .

Pappas, care este non-binar și preferă să fie cunoscut sub numele de V, va continua să ofere consultanță pentru TikTok în regim privat, în calitate de consilier strategic, scrie CNN.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Decizia marchează cea mai recentă despărțire importantă pentru TikTok, care luna trecută a cunoscut retragerea din echipă a unui director cheie din domeniul încrederii și siguranței.

Demisia lui Pappas vine, de asemenea, într-un moment crucial, deoarece factorii de decizie politică de la toate nivelurile de guvernare au încercat să interzică aplicația din cauza afirmațiilor potrivit cărora informațiile personale ale utilizatorilor americani sunt nesigure.

Citește și

Top cele mai bune orașe din lume de locuit în 2023. Pe ce loc e București

Moment de bucurie pentru Regele Charles al III-lea la Royal Ascot. Calul său și al reginei Camilla s-a clasat pe primul loc în cea de-a 3-a zi de curse de cai

De-Influencing: Trend-ul care rivalizează cu influencerii. Ce schimbări propun de-influencers