• Regele Charles al III-lea și Regina Camilla și-au făcut apariția joi la cea de-a treia zi de curse de cai la Royal Ascot.
  • Calul regelui Charles al III-lea și al Camillei, Desert Hero, s-a clasat pe primul loc în cursa King George V Stakes de la Royal Ascot.
  • Victoria a fost aclamată de miile de fani prezenți la Royal Ascot, iar camerele de luat vederi i-au surprins atât pe rege, cât și pe regină sărbătorind în loja regală.

Regele Charles al III-leași Regina Camilla și-au făcut apariția joi la cea de-a treia zi de curse de cai la Royal Ascot. Calul regelui Charles al III-lea și al Camillei, Desert Hero, s-a clasat pe primul loc în cursa King George V Stakes de la Royal Ascot, scrie CNN.

Atât regele Charles al III-lea, cât și soția sa, regina Camilla, au urmărit cum Desert Hero a luat cu asalt linia de sosire pentru a obține o victorie istorică în cursa King George V Stakes, devansându-l pe Valiant King la linia de sosire.

FOTO – The Guardian

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII

Victoria a fost aclamată de miile de fani prezenți la Royal Ascot, iar camerele de luat vederi i-au surprins atât pe rege, cât și pe regină sărbătorind în loja regală.

Cei doi au intrat apoi în boxa câștigătorilor pentru a-i felicita pe Desert Hero și pe Marquand, înainte de a-și ridica trofeul.

Festivalul de curse de cai a devenit sinonim cu regretata regină Elisabeta a II-a, care a avut 24 de câștigători la Royal Ascot.

Regina defunctă era pasionată de cursele de cai și îi plăcea să participe la evenimentul regal care avea loc o dată pe an.

FOTO – CNN

Regele Charles va avea mai multe șanse de a-și completa palmaresul de victorii, cinci cai regali mai au cinci curse la festivalul care se încheie sâmbătă.

,,Regele și regina sunt absolut încântați” , a declarat antrenorul câștigător William Haggas pentru ITV Racing.

Zara Tindall, una dintre nepoatele Reginei Elisabeta a II-a, care se află la festival, a declarat pentru ITV Racing: ,,Mă gândesc cât de încântată ar fi fost bunica mea. Să ai un câștigător pentru Charles și Camilla și să păstrezi acest vis în viață a fost incredibil, și ce cursă – pe lângă toate acestea, ce cursă. ” a spus ea.

Citește și

Meciurile de la Wimbledon, comentate cu ajutorul inteligenței artificiale. ,,Fără inovații tehnologice, nu am fi putut rămâne în topul tenisului”

Cel mai scump tablou din Europa: „Doamna cu evantai” de Gustav Klimt. La ce sumă a fost evaluată pictura

Mama lui Elon Musk își avertizează fiul să nu accepte un „meci în ring” cu Mark Zuckerberg: „Ar trebui să lupte doar prin cuvinte”