• Maye Musk a spus că fiul ei ar trebui să ,,lupte doar prin cuvinte” , după ce l-a provocat pe Mark Zuckerberg la un meci în ring.
  • Ea a adăugat că ,,cea mai amuzantă persoană” ar trebui să câștige.
  • Zuckerberg a câștigat recent o competiție de jiu-jitsu, iar Musk a mărturisit că ,,aproape niciodată” nu face exerciții fizice.

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, a părut să-și avertizeze fiul împotriva unui meci în cușcă cu Mark Zuckerberg, joi, pe Twitter, scrie Business Insider.

,,Nu glumesc” , a scris Maye Musk pe Twitter. ,,Luptă doar cu cuvinte. În fotolii. La 1,5 metri distanță. Cea mai amuzantă persoană câștigă” .

Maye Musk a făcut acest comentariu ca răspuns la o postare a fiului ei în care miliardarul îi propunea lui Zuckerberg să se lupte cu el la ,,Vegas Octagon” , cunoscut și ca arena UFC Apex din Las Vegas.

Recomandări

O NOUĂ MISIUNE NASA
OMAGIU PENTRU BERNARD HILL
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
KIEVUL SE DIGITALIZEAZĂ

Nu este clar dacă Musk a glumit în legătură cu ideea de a se lupta cu CEO-ul Meta într-un meci în cușcă.

Musk a declarat miercuri, prin intermediul Twitter, că ,,Dacă acest lucru este real, o voi face” , dar mai târziu a părut să râdă de propriile sale abilități de luptă. El a spus că singurul antrenament real pe care îl face este să își ia copiii în brațe și să îi ,,arunce în sus” .

,,Am o mișcare grozavă pe care o numesc «The Walrus» , în care mă întind deasupra adversarului meu și nu fac nimic” , a scris el pe Twitter.

Zuck V Musk: Titanii din lumea tech se luptă online

Pe de altă parte, Zuckerberg pare să ia în serios ideea unui meci. După ce Musk a scris prima dată pe Twitter că ar fi ,,dispus să lupte în cușcă” , CEO-ul Meta a postat o captură de ecran a tweet-ului pe Instagram cu cuvintele ,,Trimiteți-mi locația” , iar un purtător de cuvânt al Meta a declarat ulterior pentru The Verge că Zuckerberg nu glumește.

Propunerea lui Musk de a se lupta cu Zuckerberg vine după ce proprietarul Twitter l-a criticat în mod repetat pe Zuckerberg pe rețelele sociale. Disprețurile directorului general al Tesla par să se fi intensificat de când s-a raportat că Meta intenționează să concureze Twitter prin propria aplicație de social media.

Poate că îngrijorarea lui Musk nu este deplasată. Hasan Chowdhury de la Insider a raportat că șansele lui Musk de a-l învinge pe Zuckerberg sunt mici. Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, s-a antrenat în lupte MMA și a câștigat recent câteva medalii la o competiție de jiu-jitsu la începutul acestui an. De asemenea, a primit complimente de la luptători UFC de top, precum Conor McGregor.

În timp ce Musk, în vârstă de 51 de ani, este mult mai mare de statură decât Zuckerberg, el nu a promovat o imagine a unui stil de viață sănătos în ultimii ani. Anul trecut, CEO-ul Tesla a postat o fotografie veche în care apare luptându-se cu un luptător de sumo. Musk a declarat că lupta i-a provocat o rană gravă la spate.

De asemenea, anul trecut, Musk l-a provocat pe liderul rus Vladimir Putin la o ,,luptă individuală” . Deloc surprinzător, lupta nu a mai avut loc.

Citește și

La ce riscuri asupra sănătății sunt expuși membrii echipajului de pe Titan: „Dacă sunt inconștienți, nu vor putea face multe pentru a se ajuta singuri”

Experiența echipajului de la bordul submersibilului pierdut în adâncuri va fi transpusă într-un documentar

Cele mai bune 50 de restaurante din lume în 2023: Cine a câștigat „Oscarul gastronomiei mondiale”