• Comunitatea exclusivă, numită Discovery Dunes se întinde pe 27 de milioane de metri pătrați în deșert.
  • Prețurile pentru cele 340 de vile și terenuri pornesc de la 7,5 milioane de dolari.
  • Membrii comunității au acces și la Discovery Downtown, un club privat.

Discovery Land Company a lansat în secret o comunitate rezidențială ultra-luxoasă. Cel mai scump teren este evaluat la 50 de milioane de dolari, iar rezidenții se bucură de o gamă largă de facilități, inclusiv un teren de golf privat, pentru campionate.

Unde se află această comunitate?

Comunitatea exclusivă se află în sudul Dubaiului, numită Discovery Dunes. Se întinde pe 27 de milioane de metri pătrați în deșert. Prețurile pentru cele 340 de vile și terenuri pornesc de la 7,5 milioane de dolari și pot ajunge până la 50 de milioane. Accesul la această comunitate exclusivistă se face doar prin cumpărarea unei proprietăți și printr-un proces minuțios de aplicare. Facilitățile premium ale Discovery Dunes includ ciclism montan, surfing, sporturi cu rachetă, echitație, și un teren de golf pentru campionate, proiectat de Tom Fazio.

Proprietățile oferă un grad ridicat de personalizare, cu finisaje de lux din diverse țări și colaborări cu firme de design renumite precum Olson Kundig sau Killa Design. Membrii comunității beneficiază de acces la Discovery Downtown, un club privat situat în hotelul Edition din Dubai, lângă Burj Khalifa. Discovery Land Company implementează inițiative ecologice, cum ar fi utilizarea apei gri pentru terenul de golf și o fermă la fața locului. Centrul de experiență „The Lakehouse” oferă activități recreative legate de lac, cum ar fi îmbarcarea cu zbaturi și înotul.

Recomandări

ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CINE OCUPĂ FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?

E cel mai recent proiect dintr-o serie de dezvoltări ultra-luxoase planificate de DLC în regiune și în întreaga lume.

Citește și