• Clădirea din Milano, de pe strada Monte Napoleone, a fost cumpărată cu 1,3 miliarde de euro de compania de branduri de lux, Kering.
  • Printre chiriașii clădirii se numără firmele Prada, Yves Saint Laurent, Le Coultre și peste puțin timp Burberry.
  • În zona via Monte Napoletano, prețurile imobilelor sunt în jur de 20.000 de euro pe mp, clădirea vândută are 11.800 mp.

Milano este una din capitalele fashion ale lumii, deci tot ce ține de modă, costă mult aici. Un imobil în care au magazine cele mai luxoase branduri a fost vândut la un preț astronomic chiar și pentru acest oraș.

Clădirea este situată într-o zonă foarte luxoasă unde prețul pe mp este de 20.000 de euro. Clădirea are cinci etaje și 11.800 mp. Prețul este de 1,3 miliarde de euro, cea mai mare sumă care s-a plătit la Milano pentru un imobil. Clădirea a fost cumpărată de firma Kering care deține brand-uri precum Gucci, Prada sau Yves Saint Laurent. La parterul clădirii pot fi găsite majoritatea brand-urilor de lux precum Le Coultre, Versace, Prada sau Yves Saint Laurent, iar peste puțin timp se va deschide și un magazin Burberry.

Zona este una foarte îndrăgită mai ales de brand-urile de lux care se concentrează în această zonă și au vânzări pe măsură.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și