• Disney va închide hotelul cu tema Star Wars din Florida la sfârșitul acestui an.
  • ,,Ultimele călătorii” vor fi în luna septembrie.
  • Un sejur de două nopți costă în jur de 5.000 de dolari.

Disney va închide hotelul cu tema Star Wars din Florida la sfârșitul acestui an. ,,Ultimele călătorii” vor fi în luna septembrie. Un sejur de două nopți costă în jur de 5.000 de dolari, scrie Daily Wire.

,,Star Wars: Galactic Starcruiser este unul dintre cele mai creative proiecte ale noastre de până acum și a fost lăudat de oaspeții noștri și recunoscut pentru că a stabilit un nou standard pentru inovație și divertisment” , a declarat un purtător de cuvânt al Disney.

,,Ultimele călătorii” , așa cum le numește Disney, vor avea loc între 28 și 30 septembrie.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Disney a declarat că va opri rezervările la hotel până cel puțin pe 26 mai, în timp ce se adresează oaspeților care au deja rezervări pentru după 30 septembrie, care vor fi contactați cu privire la alte opțiuni, cum ar fi schimbarea datelor sejurului lor.

Experiența a adunat câteva recenzii pozitive, compania spunând că a primit cel mai mare grad de satisfacție a oaspeților din istoria parcului tematic din Florida.

Mai mulți vizitatori au scris, de asemenea, despre experiențele lor pentru Insider, dar prețul mediu de două nopți, de aproximativ 5.000 de dolari, a fost adesea criticat de mulți ca fiind prea costisitor pentru o vacanță de familie obișnuită.

Disney a început să ofere reduceri pentru experiența imersivă Star Wars de două nopți la începutul acestui an, ajungând până la 700 de dolari din pachet. Dar criticii au spus încă de la anunțarea prețurilor, înainte de deschiderea hotelului în martie, că peste 6.000 de dolari pentru o familie de patru persoane era un preț nerealist pentru două nopți.

Experiența de două zile îi poartă pe oaspeți într-o poveste cu tema Star Wars, cu apariții ale unor figuri Star Wars, precum și actori care au interpretat personaje populare din filme, printre care Kylo Ren, Rey și Chewbacca.

Jurnalista de turism Megan duBois a acoperit deschiderea hotelului pentru Insider și a descoperit că experiența a durat mai mult de șase ani pentru a fi adusă de la concept la deschidere și a inclus zeci de referințe ascunse la filme și cărți.

Citește și

Noua gamă de cafele cu ulei de măsline de la Starbucks poate fi mai calorică decât un cheeseburger de la McDonald’s

VIDEO. După 100 de ani de la dispariție, mini-cangurii revin pe continentul Australiei de Sud

Mexicul eliberează primul său pașaport non-binar. Ce alte țări au făcut acest pas