• Elon Musk a încetat să mai posteze pe Twitter din 29 mai, punând astfel capăt seriei sale zilnice de postări.
  • Musk a stat trei zile fără să posteze pe Twitter, cea mai lungă pauză din iunie anul trecut.
  • Twitter este interzis în China, unde Musk s-a întâlnit cu înalți oficiali guvernamentali și a avut un festin cu 16 feluri de mâncare.

Călătoria lui Elon Musk în China a făcut ca CEO-ul Tesla să nu posteze pentru prima dată în acest an pe Twitter, informează Business Insider. Musk a postat pe platforma sa în fiecare zi din 2023 până pe 29 mai, cu o medie de 36 de postări zilnice în ultimele două săptămâni, pe Social Blade.

Într-un weekend, luna trecută, a trimis peste 100 de tweet-uri. Cea mai bogată persoană din lume – care a revendicat acel titlu miercuri – a stat aproape trei zile fără să scrie pe Twitter. Asta înseamnă că pauza lui Musk de la Twitter a fost cea mai lungă pauză de la platformă din iunie anul trecut, a raportat Bloomberg.

Pauza vine după ce CEO-ul Twitter, Linda Yaccarino, a încercat să-l convingă să nu mai scrie pe Twitter după ora 03.00 – un obicei pe care Musk însuși a recunoscut că ar trebui să-l oprească.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

În timp ce Twitter este interzis în China, oamenii adesea ocolesc acest lucru folosind rețele private virtuale sau VPN-uri. Reuters relatează că Musk s-a întâlnit cu al șaselea lider al Chinei, cel mai bine clasat, vicepremierul Ding Xuexiang. Agenția de presă a raportat anterior că s-a întâlnit cu alți trei miniștri guvernamentali și s-a bucurat de un festin generos cu 16 feluri.

Citește și: