• Elon Musk a declarat că X va păstra veniturile din reclame de la creatorii de conținut care nu au un abonament premium.
  • Creatorii trebuie să aibă cel puțin 500 de urmăritori și 15 milioane de impresii în ultimele trei luni pentru a fi eligibili.
  • X a lansat luna trecută programul de partajare a veniturilor din reclame – iar unii utilizatori au raportat plăți mari.

Elon Musk spune că X va păstra veniturile din publicitate de la creatorii de conținut care nu au un abonament premium Blue, informează Business Insider.

„Banii din reclame vor fi altfel păstrați de X dacă nu sunteți un abonat X Premium (Blue)”, a spus Musk într-o postare. Pentru a fi eligibili pentru program, creatorii trebuie, de asemenea, să aibă cel puțin 18 ani, să aibă cel puțin 500 de urmăritori și să aibă cel puțin 15 milioane de „impresii organice” pe postări în ultimele trei luni.

Prețul unui abonament X premium începe de la 8 dolari pe lună, sau 84 de dolari pe an, iar acesta le oferă utilizatorilor acces la funcții suplimentare, precum „Edit”. Într-un alt tweet de sâmbătă, Musk a declarat că programul a „depășit cu mult” așteptările și că vor exista întârzieri în procesarea fondurilor.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE

X a lansat luna trecută programul de partajare a veniturilor din reclame. Musk a spus că primul bloc de plăți către creatori a totalizat 5 milioane de dolari, unii utilizatori raportând plăți substanțiale.

Influencerul Andrew Tate, care se confruntă cu acuzații de viol și trafic de persoane în România, a fost printre primii influenceri care au declarat că au primit o plată mare, postând luna trecută că a primit 20.379 de dolari. Cofondatorul Dogecoin, Billy Markus, care are aproximativ 2,1 milioane de urmăritori pe platformă, a postat că va primi 37.050 de dolari din partea programului.

„Îmi place Twitter”, a scris el. X a răspuns la solicitarea de comentarii a Insider cu un răspuns automat care spunea așa: „X a răspuns la solicitarea de comentarii a Insider: „Vă vom contacta în curând”.

Citește și: