• Călătoriile cu trenul de noapte la cușetă sunt un trend în 2023.
  • Poate aplica oricine cu vârsta de peste 18 ani, care cunoaște limba engleza și este dispus să exploreze Europa și să scrie despre experiența sa.
  • Persoana care câștigă va călători gratuit și va primi suma de 575 de euro, plus alte beneficii oferite firmă.

Compania Radical Storage plătește un pasionat de călătorii pentru a explora Europa cu trenul de noapte pe parcursul unei luni din vara aceasta. Persoana care câștigă va călători gratuit și va primi suma de 575 de euro, plus alte beneficii oferite firmă.

Călătoriile cu trenul de noapte la cușetă sunt un trend în 2023. Popularitatea acestor deplasări au inspirat compania să angajeze o persoană care să testeze trenurile de noapte și să călătorească gratuit prin Europa.

Oferta companiei include un abonament lunar Interrail pentru Europa, până la cinci călătorii de noapte pe rute diferite, folosirea gratuită timp de o lună a rețelei Radical Storage pentru depozitarea bagajelor și 575 de euro pentru cercetare și munca depusă. 

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Cine poate aplica?

Poate aplica oricine cu vârsta de peste 18 ani, care cunoaște limba engleza și este dispus să exploreze Europa și să scrie despre experiența sa. De asemenea, candidații trebuie sa aibă posibilitatea de a călători în mod legal pe continent, astfel că documentele de călătorie trebuie să fie valide. Înscrierile se fac prin intermediul unui formular până la data de 5 iulie 2023 pe site-ul companiei — aici.

Persoana selectata își poate planifica singură călătoriile. Totodată, aceasta va trebui să scrie un articol pe platforma online Radical Storage prin care să analizeze rutele și trenurile de noapte. În materialul scris, persoana trebuie să descrie experiența călătoriei, calitatea somnului, ușurința de îmbarcare și de folosire a trenurilor, spațiul de stocare al bagajelor, facilitățile oferite și profesionalismul echipajului de pe tren. 

În același timp, cel care va testa serviciile va trebui sa facă fotografii și înregistrări video care vor fi postate pe conturile de pe rețelele de socializare ale companiei. Mai multe detalii pot fi consulate pe site-ul Radical Storage. 

Citește și