• Filmul Barbie a generat încasări de 1,38 miliarde de dolari la nivel mondial.
  • Analiștii nu se așteptau ca cinematografele să atingă acest nivel.
  • Filmul Barbie depășește producția Super Mario Bros la încasări și devine cel mai mare succes de box office din anul 2023.

Filmul Barbie a generat încasări de 1,38 miliarde de dolari la nivel mondial, potrivit BBC. Barbie depășește producția Super Mario Bros la încasări și devine cel mai mare succes de box office din anul 2023. Astfel, a depășit suma de 1,36 miliarde de dolari obținută de filmul Super Mario Bros. De asemenea, Barbie a ajutat box office-ul să atingă pragul de 4 miliarde de dolari pentru prima dată de la pandemie.

The Super Mario Bros a fost detronat de Barbie

Analiștii nu se așteptau ca cinematografele să atingă această bornă, dar succesul lui Barbenheimer – Barbie și Oppenheimer al lui Christopher Nolan, care au fost lansate în aceeași zi în iulie, a propulsat încasările peste totalul de 3,4 miliarde de dolari.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, topul încasărilor este următorul: Barbie cu1,38 miliarde de dolari, The Super Mario Bros Movie cu1,36 miliarde de dolari, Oppenheimer cu 853 de milioane de dolari, Gardienii galaxiei Vol 3 cu 846 milioane de dolari și Fast X cu 705 milioane de dolari.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT
COMUNITATEA POLITICĂ EUROPEANĂ SUSȚINE UCRAINA

Experții sunt îngrijorați despre încasările din finalul anului deoarece greva de la Hollywood a dat peste cap programul lansărilor de filme.

Citește și: