• The Muraka este primul hotel subacvatic din lume, s-a deschis în 2018 în Maldive.
  • The Muraka face parte din complexul Hilton Conrad Maldives Rangali Island.
  • The Muraka este un acvariu pe 2 niveluri, unitatea poate caza 9 persoane.

Cât te costă să stai într-o cameră de hotel subacvatică? Aproape cât o garsonieră în București. La hotel Muraka poți dormi cu rechinii, dar asta vine cu un preț.

Cât costă o vacanță aici?

Pentru o singură noapte la hotelul Muraka trebuie să scoți din buzunar 50.000 dolari. The Muraka este prima vilă-hotel subacvatică din lume, acesta s-a deschis în 2018 în Maldive. Este situată la 5 metri adâncime în mijlocul oceanului Indian. Practic este un acvariu pe două niveluri, unde poți dormi în timp ce peștii înoată deasupra capului tău. Acesta este conectat printr-un debarcader lung de complexul Hilton Conrad Maldives Rangali Island, cunoscut pentru premierile sale.

A fost primul care a pus vilele din Maldive pe piloni,apoi a deschis un restaurant subacvatic, iar acum este primul care a scufundat o reședință în adâncurile sărate. Construcția s-a ridicat la suma uriașă de 15 milioane de dolari.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Cum ajungi acolo?

Oaspeții pot ajunge la The Muraka cu un hidroavion privat până la debarcader sau cu o barcă de la stațiunea principală, pe care o pot folosi pentru restul sejurului. Întreaga vilă cu două niveluri unul deasupra apei- are o capacitate de cazare de nouă persoane. Are, de asemenea, o sală de sport.Uite cum e atmosfera aici.

Citește și