FOTO. Acvariul în care te poți caza. Pentru o noapte la hotelul subacvatic trebuie să plătești 50.000$

Cât te costă să stai într-o cameră de hotel subacvatică? Aproape cât o garsonieră în București. La hotel Muraka poți dormi cu rechinii, dar asta vine cu un preț.

Cât costă o vacanță aici?

Pentru o singură noapte la hotelul Muraka trebuie să scoți din buzunar 50.000 dolari. The Muraka este prima vilă-hotel subacvatică din lume, acesta s-a deschis în 2018 în Maldive. Este situată la 5 metri adâncime în mijlocul oceanului Indian. Practic este un acvariu pe două niveluri, unde poți dormi în timp ce peștii înoată deasupra capului tău. Acesta este conectat printr-un debarcader lung de complexul Hilton Conrad Maldives Rangali Island, cunoscut pentru premierile sale.

A fost primul care a pus vilele din Maldive pe piloni,apoi a deschis un restaurant subacvatic, iar acum este primul care a scufundat o reședință în adâncurile sărate. Construcția s-a ridicat la suma uriașă de 15 milioane de dolari.

Cum ajungi acolo?

Oaspeții pot ajunge la The Muraka cu un hidroavion privat până la debarcader sau cu o barcă de la stațiunea principală, pe care o pot folosi pentru restul sejurului. Întreaga vilă cu două niveluri unul deasupra apei- are o capacitate de cazare de nouă persoane. Are, de asemenea, o sală de sport.Uite cum e atmosfera aici.

Citește și

Exit mobile version