• Luni, compania a anunțat un nou MacBook Air de 13 și 15 inchi cu cipul său M3.
  • Apple a lansat mai multe culori noi pentru carcasele iPhone 15 și benzile Apple Watch.
  • Apple a adăugat carcase din silicon cu capacități de încărcare MagSafe pentru iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

Apple tocmai a adăugat produse și accesorii pe care s-ar putea să le fi ratat. Luni, compania a anunțat un nou MacBook Air de 13 și 15 inchi cu cipul său M3. De asemenea, a lansat mai multe culori noi pentru carcasele iPhone 15 și benzile Apple Watch, scrie Business Insider.

MacBook Air cu M3

Apple a declarat luni că, cu cipul M3, pe care l-a introdus în octombrie în MacBook Pro, noul MacBook Air este „cu până la 60% mai rapid decât modelul cu cip M1 și de până la 13 ori mai rapid decât cel mai rapid MacBook Air bazat pe Intel”.

Lăsând la o parte cipul, noul MacBook Air vine cu noi caracteristici, cum ar fi posibilitatea de a suporta două ecrane externe și un WiFi mai rapid.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Versiunile de 13 și 15 inchi sunt disponibile în culorile midnight, starlight, silver și space gray. Modelul de 13 inchi începe de la 1.099 de dolari, iar cel de 15 inchi de la 1.299 de dolari. Acestea sunt disponibile pentru precomandă și vor ajunge în Apple Store și vor începe să ajungă la clienți vineri.

Odată cu introducerea noilor laptopuri, Apple renunță la MacBook Air de 13 inchi cu cip M1 și la MacBook Air de 15 inchi cu cip M2. MacBook Air de 13 inchi cu cip M2 rămâne disponibil și a primit o reducere de preț: Acesta începe acum de la 999 de dolari.

Huse pentru iPhone 15

Pe lângă laptopuri, Apple a adăugat carcase din silicon cu capacități de încărcare MagSafe pentru iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Noile culori sunt soft mint, albastru deschis, sunshine și roz.

Benzi Apple Watch

Utilizatorii Apple Watch vor vedea, de asemenea, noi opțiuni pentru culorile benzilor. Compania a introdus noi culori pentru bucla solo, bucla solo împletită, bucla sport și banda sport. Noile culori sunt albastru deschis, albastru ocean, mentă moale, soare, zmeură și roz.

Citește și