• Gurmanzii vor avea parte de o surpriză.
  • Un restaurant extravagant inspirat din Lego va fi deschis în Australia.
  • Brick Burger oferă burgeri delicioși și o atmosferă distractivă.

„Brick Burger” este conceput pentru a-i face pe vizitatori să intre într-o lume jucăușă, plină de pereți și burgeri din cărămizi colorate, mobilier cu tematică Lego și chiar o stație de construit cărămizi. Restaurantul pop-up îmbină incredibila lume creativă a Lego cu mâncarea gourmet apetisantă, scrie Daily Mail.

Această experiență culinară unică va fi deschisă doar pentru o perioadă scurtă de timp, în perioada 9-10 septembrie, pe King Street Wharf, în Darling Harbour din Sydney. Biletele sunt acum disponibile la prețul de 47 de dolari fiecare, care include un burger și o băutură la alegere. Brick Burger este conceput pentru a cufunda vizitatorii într-o lume jucăușă, plină de pereți de cărămidă și burgeri colorați, mobilier cu tematică Lego și chiar o stație de construcție de cărămizi.

Clienții se pot delecta cu o selecție ispititoare de burgeri inovatori, preparați din ingrediente proaspete, cu opțiuni de carne de vită, de pui și vegetariene. Oaspeții pot alege, de asemenea, dintr-o gamă de chifle de cărămidă vibrante.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Aceasta este prima dată când conceptul este adus în Australia, după ce anterior a lansat pop-up-ul în Auckland și în Filipine. La eveniment sunt bineveniți atât adulții, cât și copiii, vor avea loc concursuri de construcție de cărămizi și vor fi puse la bătaie premii fantastice. Evenimentul de două zile va fi destinația perfectă pentru cei care caută o ieșire de weekend jucăușă și delicioasă.

Citește și