• Cea mai mare clădire printată 3D din lume va fi gata în luna august.
  • Hambarul de lux costă 3.3 milioane de dolari și va găzdui cai de rasă.
  • Clădirea nu va fi o casă, școală sau birou, ci un lăcaș pentru cai de competiție.

Cea mai mare clădire printată 3D din lume este aproape de momentul inaugurării. Nu va fi însă o casă, un birou sau o școală, ci un hambar de lux unde vor fi găzduiți cai de rasă, scrie Business Insider.

Wellington, Florida este numele orașului unde este construit hambarul de lux, acesta fiind practic o suburbie a West Palm Beach, o zonă de lux unde prețul mediu al caselor este de 1 milion de dolari. Revenind la proiect, startup-ul din spate se numește Printed Farms, fondat de Jim Ritter.

Motivul pentru care a apărut acest proiect: Ritter este pasionat de echitație, iar Wellington este „lumea Disney pentru cai” conform spuselor lui Ritter. Tot ansamblul de lux are aproape 1.000 de metri pătrați ceea ce îl trasformă în cel mai mare printat 3D din lume.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
PROTESTE LA EUROVISION
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ
EUROPA ÎȚI ADUCE MODA
HAILEY BIEBER ESTE GRAVIDĂ

Costurile sunt estimate la 3.3 milioane de dolari, iar înăuntru vor fi găzdui cai de competiție, evaluați de la 2 până la 12 milioane de dolari. Tot proiectul a durat 9 luni de zile pentru a fi finalizat, lucru care urmează să se întâmple luna următoare.

Citește și