• Elon Musk și-a dus fiul, pe X AE A-XII, la o fabrică Tesla din Germania, care s-a redeschis după o pană de curent.
  • Fabrica a stat fără curent aproape o săptămână din cauza unui incendiu la un stâlp electric din apropiere.
  • Musk se află în mijlocul bătăliei cu artista Grimes pentru custodia copiilor.
  • Personalul de la fabrica Tesla de lângă Berlin va alege un nou consiliu de administrație săptămâna viitoare, când principalul sindicat din Germania, IG Metall, speră să câștige o influență mai mare asupra producătorului de automobile din SUA.

Elon Musk și-a dus fiul, pe X AE A-XII, la o fabrică Tesla din Germania, în timp ce bătălia sa cu Grimes pentru custodia copiilor continuă, scrie Business Insider.

CEO-ul Tesla a fost văzut ducându-și fiul în brațe, în timp ce vizita fabrica.

Fabrica s-a redeschis miercuri, după ce un stâlp electric din apropiere a luat foc, lăsând fabrica fără curent aproape o săptămână.

Recomandări

400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI

Într-un comunicat publicat pe site-ul kontrapolis.info, un grup militant a revendicat incendiul care a provocat întreruperea curentului.

Contul de X al Tesla a postat o poză cu Musk, alături de descrierea: „Mulțumim pentru vizită”.

Musk și artista Grimes se luptă pentru custodia celor 3 copii ai lor. Miliardarul a dat-o „în liniște” în judecată în septembrie, căutând să „stabilească relația părinte-copil” cu copiii săi Exa, Tau și X AE A-XII.

Apoi, tot în septembrie, Grimes a ripostat și a depus o cerere pentru a stabili „relația parentală”, potrivit înregistrărilor instanței.

În aceeași lună, Musk l-a luat pe X AE A-XII la o întâlnire cu președintele turc, Recep Tayyp Erdogan, care l-a întrebat pe CEO unde este soția lui, deși cei doi n-au fost niciodată căsătoriți. „Oh, e în San Francisco. Suntem despărțiți, eu am grijă de el cel mai mult”, a răspuns Musk.

În procesul intentat de Musk, CEO-ul o acuză pe Grimes că s-a mutat în California pentru a „ocoli jurisdicția” tribunalelor din Texas, care limitează plățile pentru întreținerea copiilor la 2.760 de dolari pe lună pentru trei copii, a raportat anterior BI.

Apoi Grimes a spus că ea și doi dintre copiii lor locuiau în California când Musk a intentat procesul, conform unui dosar din noiembrie obținut anterior de Business Insider.

Călătoria la fabrica germană marchează cel puțin a doua oară când Musk l-a luat X AE A-XII într-o călătorie în străinătate în acest an, după vizita de la Auschwitz din ianuarie.

Elon Musk nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Business Insider.

Personalul de la fabrica Tesla din Germania va alege un nou consiliu de administrație săptămâna viitoare, când principalul sindicat din Germania, IG Metall, speră să câștige o influență mai mare asupra producătorului de automobile din SUA.

Citește și