• Icon of the Seas – cea mai mare navă de croazieră din lume Royal Caribbean – va începe să navigheze în ianuarie 2024.
  • Șantierul naval Meyer Turku va livra Icon of the Seas la Royal Caribbean în octombrie.
  • Nava a atras deja multă atenție din partea călătorilor care plănuiesc cu nerăbdare vacanța de anul viitor.

Nava Icon of the Seas a Royal Caribbean International este încă în construcție și va naviga din ianuarie 2024, dar unele spații încep deja să semene cu randările care i-au captivat pe fanii croazierelor în 2022, scrie Business Insider.

Când este finalizat, proiectul de peste 2 miliarde de dolari va fi prima navă din noua clasă Icon a Royal Caribbean. Nava a atras deja multă atenție din partea călătorilor care plănuiesc cu nerăbdare vacanța de anul viitor.

La sfârșitul lunii octombrie 2022, la peste un an după începerea construcției, Royal Caribbean a oferit publicului o privire asupra navei și a facilităților sale. Curând după aceea, acest lucru a declanșat o frenezie de interes. Și când rezervările s-au deschis în sfârșit cinci zile mai târziu, linia de croazieră a cunoscut cea mai bună zi de rezervare din istoria companiei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Până acum, nava este terminată în proporție de peste 70%. În ciuda acestui fapt, mai multe camere prind deja contur și seamănă mai mult cu randările care i-au captivat pe călători în octombrie 2022.

Unul dintre cele mai izbitoare cartiere (până acum) este Aquadome, o destinație cu o cupolă mare de sticlă care i-a luat șantierului naval doi ani să fie construită. În câteva luni, această locație interioară va deveni o alegere perfectă pentru mese, băuturi și divertisment.

De asemenea, pasionații pot urmări un spectacol acvatic la Teatrul Aqua de la linia de croazieră.

Vor exista, de asemenea, o mulțime de pasarele pentru călători pentru a admira priveliștile spre ocean și podurile de lounge înalte, acestea din urmă fiind o premieră pentru brand.

După cum sugerează și numele, Central Park va fi o pasarelă în aer liber, cu mii de plante. În comparație cu zone precum Aquadome, această pasarelă liniștită va fi probabil mai relaxată, găzduind mai multe baruri, inclusiv unul cu muzică live.

Înapoi înăuntru, dacă alăptați o arsură solară și aveți nevoie de o pauză – poate o băutură – în interior, Royal Promenade este plină de opțiuni.

Cartierul interior va fi mărginit cu ferestre mari și 15 restaurante și baruri.

De asemenea, va fi locul unde familiile pot găsi petreceri de dans, povești și festivaluri și un restaurant cu meniuri atât pentru adulți, cât și pentru copii, inclusiv „mocktail-uri” potrivite copiilor.

Citește și: