• Proiectul Son Bunyola a durat mai bine de 20 de ani până sa ajungă să fie deschis publicului.
  • Son Bunyola are 26 de camere într-un conac alb, cu prețuri care încep de la 950 de euro pe noapte.
  • Richard Branson a gândit decorul fiecărei camere și a folosit nuanțe de azur, verde și turcoaz.

Son Bunyola face parte din colecția „Virgin Limited Edition”, care cuprinde în prezent 8 hoteluri spectaculoase, inclusiv Necker Island din Insulele Virgine Britanice și tabăra de safari Mahali Mzuri din Kenya. Toate cele opt proprietăți sunt intime, fiecare având mai puțin de 30 de camere, scrie Bloomberg.

Richard Branson era cât pe ce să renunțe la visul său de a transforma o clădire abandonată de pe coasta de nord a insulei Mallorca într-un hotel de ultra-lux, până în 2002, după mai mulți ani de lupte cu autoritățile locale pentru obținerea autorizațiilor de construire, a cumpărat clădirea dărăpănată, din secolul al XVI-lea.

Son Bunyola are 26 de camere într-un conac alb, cu tarife care încep de la 950 de euro în sezonul de vârf, care se desfășoară de la jumătatea lunii iunie până la jumătatea lunii septembrie.

Recomandări

CRESC TENSIUNILE CHINA-TAIWAN
CIOLACU: ROMÂNIA ȘI TURCIA NU SUNT COMPETITORI
STRESUL NE DOBOARĂ
FRANȚA SCHIMBĂ DOCTRINA
CE ȚINUTE AU ALES VEDETELE LA CANNES
CONFLICT VIOLENT ÎN PARLAMENTUL ROMÂNIEI

Aceasta este o ofertă relativ bună pentru hotelurile lui Branson, camerele individuale de la Necker costă cel puțin 5.400 de dolari pe noapte, dacă nu rezervați insula privată pentru 40 de persoane pentru 113.000 de dolari, în timp ce apartamentele de la Mahali Mzuri costă 2.550 de dolari pe noapte.

Cum arată proprietatea Son Bunyola

Fiecare dintre cele 26 de camere și apartamente de la Son Bunyola are caracteristici diferite, dând proprietății senzația unei mari vile mediteraneene. Decorul are o notă de armonie, bazându-se pe nuanțe de azur, verde și turcoaz, care se inspiră din munții Tramuntana și din marea Baleară de afară.

Sursă: Virgin Limited

Piscina încălzită are o lungime de 28 de metri și este mai lungă decât majoritatea piscinelor concurenței fiind orientată spre vest, oferindu-le oaspeților priveliști care taie respirația ale apusului de soare peste mare.

Piatra mallorcă se află aproape peste tot în hotel, deși o veți observa în special pe pereți și în jurul vanităților din băi. Padioleau spune că a fost o alegere deliberată de a folosi piatra, în loc de marmură, pentru a se potrivi mai bine cu culorile pământii din împrejurimi.

Nu există o sală de sport tradițională la Son Bunyola, dar există cursuri de yoga de dimineață și o proprietate de 1.300 de acri cu multe de explorat. Patru trasee de mers pe jos se îndreaptă spre mare, iar oaspeții primesc biciclete de munte pentru a pedala în jurul lanțului de munți Tramuntana, un patrimoniu mondial desemnat de UNESCO.

Citește și: