• Britney Spears a făcut public un incident petrecut miercuri seară în Las Vegas.
  • Vedeta a susținut că un agent de securitate a lovit-o în față când a încercat să-i atragă atenția unui baschetbalist.
  • „Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine și am avut parte de ele, a scris Spears pe Instagram, joi.

Britney Spears se destăinuie fanilor. Artista a făcut public un incident petrecut miercuri seară în Las Vegas, în care a fost implicat jucătorul de baschet al echipei San Antonio Spurs, Victor Wembanyama, scrie CNN. Vedeta a susținut că un agent de securitate a lovit-o în față când a încercat să-i atragă atenția baschetbalistului.

„Experiențele traumatizante nu sunt noi pentru mine și am avut parte de ele. Nu am fost pregătită pentru ceea ce mi s-a întâmplat aseară”, a scris Spears pe Instagram, joi.

Ea a continuat să descrie cum a recunoscut un baschetablist în holul hotelului meu în timp ce se îndrepta spre cină, văzându-l ulterior din nou la un restaurant dintr-un alt hotel. „Am decis să mă apropii de el și să-l felicit pentru succesul său. Era foarte tare, așa că l-am bătut pe umăr pentru a-i atrage atenția”.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

„Eu pur și simplu l-am bătut pe umăr. Securitatea lui m-a lovit apoi cu spatele în față, fără să se uite înapoi, în fața unei mulțimi”. Ea a continuat să spună că palma aproape că a doborât-o.

„Sunt tot timpul asaltată de oameni”, a spus Spears. „De fapt, în acea seară. Am fost asaltată de un grup de cel puțin 20 de fani. Echipa mea de securitate nu a lovit pe niciunul dintre ei”.

Wembanyama a vorbit despre incident, spunând reporterilor că nu a văzut ce s-a întâmplat. El a spus că se plimba cu securitatea sa printr-o sală cu mulți oameni și că a auzit pe cineva chemându-l, dar că securitatea îl instruise anterior să nu se oprească în mulțime.

Spears a mai scris în postarea sa de joi de pe Instagram că incidentul este jenant pentru a fi împărtășit cu lumea. „Este important să fac cunoscută această poveste și să îndemn oamenii din public să dea un exemplu și să trateze toți oamenii cu respect”.

„Violența fizică este prea frecventă în această lume. Adesea în spatele unor uși închise”, a menționat ea, adăugând că „încă nu a primit scuze publice din partea jucătorului, a securității sale sau a organizației lor. Sper că o vor face”.

„Prețuiesc cantitățile enorme de dragoste și sprijin pe care le primesc în acest moment. Mulțumesc poliției din Las Vegas și detectivilor pentru sprijinul lor”, a conchis ea.

Citește și