• O copie rară a primei ediții a „The White Album” , lansat de The Beatles în 1968, a strâns peste 2.000 de dolari la licitație, după ce a fost donată unui centru de caritate.
  • În ciuda vechimii sale, albumul este în stare bună.
  • Fanii Beatles și colecționarii trupei au putut plasa ofertele prin intermediul site-ului eBay.

O copie rară a primei ediții a „The White Album” , lansat de The Beatles în 1968, a fost găsită de cei de la organizația caritabilă British Heart Foundation (BHF) într-o cutie donată de o persoană necunoscută, scrie BBC. Scos la vânzare pe eBay, albumul a fost vândut cu 2.350 de euro.

Pentru prima versiune a discului care conține 30 de piese, al 9-lea album al legendarei trupe britanice, au fost realizate doar 10.000 de copii.

Albumul, care include un poster pliabil al „Fab Four” , a fost donat unei sucursale a BHF din Sutton Coldfield, West Midlands, săptămâna trecută.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

„Experții noștri în muzică și vinil au fost încântați când această piesă valoroasă din istoria muzicii a fost donată BHF” , a declarat Richard Pallier, șeful departamentului de retail online al organizației caritabile.

În ciuda vechimii sale, albumul este în stare bună, iar fanii Beatles și colecționarii și-au putut plasa ofertele prin intermediul site-ului eBay. Piesa a fost adjudecată cu 2.350 de euro.

„Astfel de obiecte de mare valoare ne permit să continuăm cercetările și să facem diferența pentru cei 7,6 milioane de oameni care trăiesc cu boli cardiace și circulatorii în Marea Britanie” , a adăugat Pallier.

Citește și

Val fără precedent de concedieri la Vodafone. Un număr impresionant de angajați vor părăsi compania

FOTO. Noul SUV coupe de la Renault ia numele unui celebru avion francez

Bărbații care au furat bijuterii în valoare de 113 milioane de euro din Muzeul Tezaurului din Dresda și-au primit sentințele