• În 2009, la vârsta de 19 ani, Taylor Swift a făcut prima ei achiziție majoră: un penthouse de 4.000 de metri pătrați, cu trei dormitoare, în The Adelicia din Nashville, Tennessee, pentru 1,99 milioane de dolari.
  • Swift a cumpărat Northumberland Estate din Forest Hills, Tennessee în 2011 pentru 2,5 milioane de dolari.
  • Cântăreața a cumpărat un conac în stil colonial de 11.000 de metri pătrați în Watch Hill, Rhode Island pentru 17,75 milioane de dolari în 2013.

Taylor Swift și-a construit un portofoliu imobiliar care valorează cel puțin 100 de milioane de dolari, potrivit înregistrărilor de proprietate văzute de Business Insider. Ea a folosit trusturi și companii cu răspundere limitată (LLC) pentru a cumpăra case în întreaga SUA.

Swift a atins statutul de miliardar anul trecut, iar turneul ei Eras Tour este un factor important în averea ei.

Unele dintre cele mai recunoscute locuințe ale ei sunt multiplele ei apartamente din cartierul Tribeca din New York și conacul întins din Rhode Island, unde vedeta își găzduiește prietenii celebri pentru petrecerile de vară.

Recomandări

FICO ÎȘI REVINE DUPĂ ATAC
URSULA INVESTIGHEAZĂ DIN NOU META
ÎN CHINA ÎȚI IEI LIBER DACĂ EȘTI TRIST
CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
CORVINUL A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI
PROBLEME ÎN PARADIS?

În 2009, la vârsta de 19 ani, Swift a făcut prima ei achiziție majoră: un penthouse de 4.000 de metri pătrați, cu trei dormitoare, în The Adelicia din Nashville, Tennessee, pentru 1,99 milioane de dolari

Nu numai că The Adelicia este aproape de Music Row din Nashville, dar are și un garaj privat, piscină încălzită și centru de fitness, potrivit site-ului web al clădirii.

Începând cu 2021, valoarea de evaluare a apartamentului este de peste 3,7 milioane de dolari, conform înregistrărilor proprietății publice vizualizate de BI.

Swift i-a spus lui Vulture că ea însăși a proiectat penthouse-ul. Când a vorbit cu publicația în 2013, a afișat o fotografie cu Kanye West întrerupând-o la MTV Video Music Awards 2009. Sub fotografie, ea ar fi scris: „Viața este plină de mici întreruperi”.

Swift a cumpărat Northumberland Estate din Forest Hills, Tennessee în 2011 pentru 2,5 milioane de dolari

Proprietatea are o valoare evaluată a proprietății de aproximativ 3,7 milioane de dolari începând cu 2021. Deși mai multe magazine – inclusiv The Wall Street Journal – au raportat că Swift deține conacul, BI nu a putut să-și confirme proprietatea prin înregistrările proprietății în 2024. (Am a contactat reprezentanții săi în încercarea de a clarifica dacă mai deține proprietatea.)

Northumberland Estate este o casă în stil renaștere grecească care a fost construită în jurul anului 1934. A aparținut anterior lui Guilford Dudley Jr., care a servit ca ambasador al SUA în Danemarca, a raportat WSJ.

Swift a cumpărat un conac în stil colonial de 11.000 de metri pătrați în Watch Hill, Rhode Island pentru 17,75 milioane de dolari în 2013

Casa, cunoscută anterior ca Holiday House, a fost construită în 1904. Swift a scris „ultima mare dinastie americană” pe albumul ei de „folclor” despre fosta proprietară a casei, Rebekah Harkness.

Ea a plătit casa în numerar.

„Am primit casa când aveam douăzeci de ani ca un loc unde familia mea să se adună și să fie împreună”, a spus Swift pentru Entertainment Weekly, spunând că a aflat despre Harkness „de îndată ce am fost plimbată prin [fostul ei Rhode Island. ] Acasă.”

Swift este cunoscut pentru că organizează petreceri din 4 iulie în casă, care se află în cel mai înalt punct al Watch Hill și are vedere la Little Narragansett Bay. Conacul are opt dormitoare, opt șeminee și o piscină.

Acum are o valoare evaluată de 20.434.100 de dolari, conform înregistrărilor proprietății.

Swift a cumpărat conacul din Beverly Hills cunoscut sub numele de Goldwyn Estate în 2015 pentru 25 de milioane de dolari

Proprietatea are acum o valoare evaluată de puțin sub 30 de milioane de dolari, potrivit înregistrărilor proprietății.

Swift a cumpărat proprietatea printr-un SRL de la familia Goldwyn. A aparținut legendarului producător de la Hollywood, care a făcut parte din emblematicul studio de film Metro-Goldwyn-Mayer și ar fi găzduit vedete vechi de la Hollywood precum Clark Gable și Bette Davis.

Conacul are șase dormitoare, un teren de tenis, un apartament întreg pentru oaspeți și o piscină.

În 2017, locuința a primit statutul de reper istoric, a raportat WSJ.

Swift a cumpărat două unități penthouse în clădirea Tribeca’s Sugar Loaf, New York, în 2014 pentru 19,95 milioane de dolari

Ea a transformat penthouse-urile într-un duplex de 8.309 de metri pătrați, care are acum 10 dormitoare și 10 băi.

Swift a cumpărat penthouse-urile de la regizorul „Stăpânul Inelelor” Peter Jackson printr-un SRL.

Trei ani mai târziu, în 2017, a cumpărat casa de alături pentru 18 milioane de dolari, iar în 2018, a cumpărat încă un apartament în clădirea Sugar Loaf pentru 9,75 milioane de dolari. Toate cele patru apartamente raportate din NYC pot fi legate de SRL-uri care au aceleași adrese fiscale în evidențele proprietății.

Andrew Azoulay, un agent imobiliar din Manhattan, a declarat pentru The Wall Street Journal că l-a sfătuit pe Swift să cumpere casa pentru a acționa ca un garaj privat și să cumpere apartamentul de la etajul doi pentru a conecta garajul de duplexul ei din clădirea Sugar Loaf. .

Casa ei a fost ținta unor tentative de spargere de-a lungul anilor. În ianuarie, un bărbat a fost arestat pentru că încerca să aibă acces la clădire în timp ce Swift participa la meciul Kansas City Chiefs împotriva Bills din Buffalo.

Citește și