• TikTokerul @Zillowtasrophes a aprins conversația în legătură cu listarea unei case cu garaj transformat.
  • Proprietatea de 699.900 de dolari măsoară 4.000 de metri pătrați, cuprinzând trei paturi și o baie.
  • „Este ca și cum cineva a făcut o casă în The Sims”, a scris un utilizator.

Un TikToker face furori pe rețelele sociale după ce a postat un videoclip cu un garaj transformat într-o casă. Cât costă? Doar 700.000 de dolari și se află în suburbia Pennsylvania. TikTokerul Zillowtasrophes a aprins conversația despre listarea unei case convertite în garaj. Proprietatea de 699.900 de dolari măsoară 4.000 de metri pătrați, având trei paturi și o baie, scrie Business Insider.

Majoritatea utilizatorilor care au reacționat la videoclip nu au fost încântați de reședință, în timp ce alții și-au exprimat un anumit grad de interes, dar s-au opus prețului. „Categoric arată ca și cum aici se produce porumb”, a scris unul dintre ei.

@zillowtastrophes 🤯there have to be better options than this right? Listing link in bio. #realestate #allentown #zillowtastrophe #buyingahouse #pennsylvaniacheck #homebuying ♬ Cena Engraçada e Inusitada de 3 Minutos – HarmonicoHCO

Reședința „în stil loft” are „un spațiu deschis mare unde puteți îndrăzni să visați și să vă puneți creativitatea la treabă”. Amenajarea realizată de actualul proprietar include un birou, două dormitoare, o zonă de living masivă și spații dedicate atât pentru echipamente de exerciții fizice, cât și pentru spălătorie.
Există chiar spațiu pentru a vă parca mașina în interior, potrivit anunțului, care spune: „Această proprietate ar putea fi ideală pentru afacerea ta la domiciliu”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

În videoclipul său de evaluare a proprietății, cu 26.000 de vizualizări, TikToker @Zillowtastrophes, al cărei nume real este Jessica More – și care și-a făcut un nume căutând vânzări ciudate pe Zillow – a remarcat că prețul părea piperat având în vedere locația sa.

De asemenea, ea a subliniat diverse ciudățenii, observând că bucătăria arăta ca o cameră de pauză de birou – cu tot cu semnele de toaletă încă lipite pe pereți – și că zona principală de locuit era oarecum „haotică”, comparând mansarda masivă, fără mochetă, cu un magazin de mobilă.

„Cu siguranță se pare că aici se produce porumb”, a scris un utilizator. Un altul a adăugat: „Este ca și cum cineva a făcut o casă în The Sims”. „Îmi place asta, dar pentru vreo 150.000″, a replicat un alt utilizator.

Citește și