• Jantele Super Sport cu cinci spițe, care combină cromul lustruit și același albastru ca al originalului, alături de accente cromate vibrante, completează aspectul exterior.
  • La interior, pielea Gaucho” poate fi găsită peste tot, dar silueta Atlanticului cusută manual în Lightning Blue” poate fi văzută pe panourile ușilor, precum și pe consola centrală.
  • Mașina originală era piesa de artă centrală într-o expoziție temporară numită Motion, Autos, Art, Architecture”.

Mulți entuziaști auto visează să dețină într-o zi un SC Atlantic Type 57. Există doar trei exemplare în întreaga lume. Un fan s-a îndrăgostit de model în urmă cu 20 de ani. Acesta este motivul pentru care soțul ei a comandat singurul hypercar Bugatti Chiron Super Sport ’57 One of One edition din lume, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, scrie TecheBlog.

După ce a fost făcută cererea, Jascha Straub, designerul șef al Bugatti, a călătorit la Muzeul Guggenheim din Bilbao, Spania, unde mașina originală era piesa de artă centrală într-o expoziție temporară numită Motion, Autos, Art, Architecture”, pentru a observa eșantioanele de vopsea pe care echipa le-a creat în diferite condiții de lumină. Echipa a dorit ca aceasta să fie complet autentică față de original.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Jantele Super Sport cu cinci spițe, care combină cromul lustruit și același albastru ca al originalului, alături de accente cromate vibrante, completează aspectul exterior. La interior, pielea Gaucho” poate fi găsită peste tot, dar silueta Atlanticului cusută manual în Lightning Blue” poate fi văzută pe panourile ușilor, precum și pe consola centrală care prezintă o inserție personalizată care proclamă 57 One of One”.

Atunci când creăm o mașină personalizată pentru clienții noștri, vom căuta întotdeauna să aducem un omagiu patrimoniului nostru bogat. Faptul că un client îmbrățișează în acest mod linia noastră de descendență și conduce la includerea unor astfel de elemente de design este un moment de mândrie. O creație precum 57 One Of One se potrivește perfect cu oferta noastră Sur Mesure, aducând un client pasionat, cu idei îndrăznețe, împreună cu echipele noastre de design și de inginerie infinit de creative și talentate. Rezultatul este un nou capitol uluitor în legenda modelului Type 57 SC Atlantic; autentic, frumos și format în spiritul originalului lui Jean Bugatti”, a declarat Hendrik Malinowski, director general la Bugatti Automobiles.

Citește și