• Prim-ministrul arată că până în toamnă, inflaţia trebuie să scadă sub cinci procente.
  • Marcel Ciolacu afirmă că procentul cu care au crescut veniturile, atât pe gospodărie, cât şi pe persoană, este mai mare decât cel cu care au crescut preţurile.
  • „Avem o ţară stabilă macroeconomic, avem o ţară unde în acest moment scade inflaţia şi încercăm să scădem preţurile la alimente”, a declarat, luni seară, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu afirmă că procentul cu care au crescut veniturile, atât pe gospodărie, cât şi pe persoană, este mai mare decât cel cu care au crescut preţurile. El admite că este „o diferenţă mică” între cele două procente, dar susţine că „e pe plus, nu e pe minus”.

Prim-ministrul arată că până în toamnă, inflaţia trebuie să scadă sub cinci procente pentru ca românii să simtă creşterea nivelului de trai.

„Avem o ţară stabilă macroeconomic, avem o ţară unde în acest moment scade inflaţia şi încercăm să scădem preţurile la alimente. Acolo a mai rămas un decalaj. Am cifrele exact cât au crescut per gospodărie, cât au crescut veniturile per persoană, care sunt şi creşterile de preţuri. E pentru prima oară când suntem pe un plus de creştere. E 13,5% au crescut veniturile per persoană, per gospodărie, 13,1. Preţurile au crescut cu 11,5 şi respectiv 11%. E o diferenţă mică, dar e pe plus, nu e pe minus”, a declarat, luni seară, Marcel Ciolacu.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Citește și