• MrBeast oferă o Tesla pentru a sărbători lansarea noului rival pe Twitter al lui Meta, Threads.
  • MrBeast are în prezent 2,4 milioane de urmăritori Threads, 21,6 de milioane pe Twitter și 15 milioane de abonați pe Youtube. Este cunoscut pentru cadourile sale pe care le face, atât numerar, cât și diverse obiecte de valoare.
  • Elon Musk amenință că îl dă în judecată pe Mark Zuckerberg.

YouTuber-ul MrBeast, cunoscut pentru cadourile pe care le face urmăritorilor săi, oferă un Tesla gratuit unui norocos de pe Threads, scrie Insider. „Pentru a sărbători lansarea Threads, voi oferi această Tesla unui urmăritor aleatoriu în 48 de ore!”, a spus popularul YouTuber într-o postare pe Threads, cu peste 300.000 de aprecieri.

Post by @mrbeast
View on Threads

Participanții la concurs au început să aibă dubii și să pună diferite întrebări, de exemplu dacă mașina le va fi trimisă dacă sunt aleși. Rămâne neclar dacă giveaway-ul este limitat doar la urmăritorii lui MrBeast din SUA.

Meta a înregistrat 30 de milioane de înscrieri în prima zi

MrBeast, al cărui nume real este Jimmy Donaldson, a fost prima persoană care a ajuns la un milion de urmăritori Threads după ce platforma a intrat în direct. Are deja 2,4 milioane de urmăritori pe platformă, în timp ce pe Twitter are 21,6 milioane de fani. Insider scrie că acest lucru s-ar putea schimba în curând, datorită giveaway-ului Tesla.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Nu este prima dată când YouTuber-ul oferă premii uriașe, anul trecut a donat cel puțin 3,2 milioane de dolari în numerar prin intermediul videoclipurilor pe care le-a încărcat pe YouTube.

Elon Musk amenință că va da în judecată noua aplicație rivală, Threads

Disputa dintre Musk și Yuckerberg continuă. Avocatul lui Elon Musk a trimis o scrisoare prin care amenință că îl va da în judecată pe Mark Zuckerberg din cauza „copycat”-ului său. Musk susține că Meta a angajat foști angajați pe Twitter pentru a ajuta la crearea aplicației „copycat”, ceea ce Meta neagă.

În noaptea în care Meta și-a lansat noua aplicație bazată pe text, Alex Spiro, avocatul personal al lui Musk, care a ajutat și la preluarea Twitter, i-a trimis lui Mark Zuckerberg o scrisoare oficială cu privire la „preocupările serioase” ale Twitter-ului cu privire la legalitatea Threads, scrie Insider.

Meta a folosit „secretele comerciale ale Twitter și alte proprietăți intelectuale” pentru a construi Threads

Alex Spiro a adăugat în scrisoare că „zeci de foști angajați sunt de la Twitter”, iar unii dintre aceștia „au păstrat în mod necorespunzător documente și dispozitive electronice Twitter”. El a sugerat, de asemenea, că Meta a „decupat” datele Twitter despre utilizatori, iar astfel de activități sunt „interzise în mod expres”. În weekend, Twitter a impus brusc limite pentru toți utilizatorii, iar compania a susținut că mișcarea a avut ca scop oprirea altor entități să îi acceseze datele.

Elon Musk a concediat majoritatea personalului Twitter și a spus că talentele lor vor fi „de mare folos în altă parte”

Cu aproximativ opt luni înainte ca Meta să-și lanseze aplicația bazată pe text, Threads, Elon Musk a achiziționat Twitter-ul și a intrat rapid într-o serie de concedieri, aproape jumătate din cei 7.800 de angajați ai companiei la acea vreme, scrie Insider.

Decizia a fost întâmpinată cu unele critici, dar Musk a părut să arate puține remușcări într-un tweet, scriind că ar dori „să-și ceară scuze pentru concedierea acestor genii”. „Talentul lor imens va fi, fără îndoială, de mare folos în altă parte”, a continuat el.

Citește și

4 moduri în care inteligența artificială ar putea distruge lumea. Avertismentele date de specialiști

Marius Voineag, procuror șef DNA: „Vă pot spune că există informații la nivel de DNA. Avem o relație instituțională cu SRI. Mă interesează ca DNA să poată procesa informațiile care îi parvin”

Obiecte misterioase au fost reperate la centrala nucleară Zaporojie. Noi imagini din satelit dezvăluie forme neidentificabile