• Elon Musk îl atacă, printr-o postare pe X, pe CEO-ul Disney, Bob Iger.
  • Săptămâna trecută, Musk a răbufnit la adresa agenților de publicitate care boicotează X.
  • Mai multe companii au oprit reclamele pe X, fostul Twitter, în urma unor comentarii antisemite făcute de Musk.

Elon Musk a declarat că CEO-ul Disney, Bob Iger, ar trebui „concediat urgent” după ce Disney, cea mai mare companie de entertainment, s-a alăturat unui boicot al agențiilor de publicitate împotriva platformei X, scrie The Guardian.

Mai multe companii s-au oprit din a face publicitate pe X, fostul Twitter, după ce Musk a făcut o postare antisemită pe platformă.

„Walt Disney se răsucește în mormânt din cauza lui Bob și a ceea ce i-a făcut companiei sale”, a scris Musk într-un thread pe X. „Ar trebui concediat urgent”.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Agenți de publicitate precum Disney, IBM și Apple au oprit publicitatea pe X, pe care Musk l-a cumpărat în octombrie anul trecut cu 44 de miliarde de dolari, după ce Musk și-a arătat sprijinul pentru o postare care susținea că evreii îi urăsc pe albi, spunând că este „purul adevăr”.

Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla și SpaceX i-a atacat pe agenții de publicitate care boicotează X, în cadrul Summit-ului DealBook organizat de The New York Times.

„Nu mai faceți publicitate. Dacă încercați să mă șantajați cu publicitatea sau cu banii, duceți-vă naibii!”, a spus Musk.

Citește și