• Nintendo și-a publicat rezultatele financiare trimestriale, dezvăluind că vânzările de Switch se ridică acum la 139,36 milioane de unități vândute.
  • După cum a raportat Bloomberg, președintele Nintendo a spus că Switch va rămâne „afacerea principală” a companiei în 2024.
  • Vânzările generale au scăzut cu 6% de la an la an, deși această scădere a fost mai mică decât se anticipase și nu este surprinzător.

Nintendo și-a publicat rezultatele financiare trimestriale, dezvăluind că vânzările de Switch se ridică acum la 139,36 milioane de unități vândute (la 31 decembrie 2023) de la lansarea sistemului în martie 2017, scrie Nintendo Life.

Aceasta este în creștere de la 132,46 milioane în noiembrie, iar Nintendo și-a ridicat previziunile atât pentru vânzările de hardware, cât și pentru profitul general pentru anul care urmează unui sezon de vacanță sănătos pentru companie.

După cum a raportat Bloomberg, la o conferință telefonică după publicarea raportului, președintele Nintendo, Shuntaro Furukawa, a spus că Switch – în special modelul actual – va rămâne „afacerea principală” a companiei în 2024 și a refuzat să comenteze asupra noilor planuri hardware.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Vânzările generale au scăzut cu 6% de la an la an, deși această scădere a fost mai mică decât se anticipase și nu este surprinzător, având în vedere că Switch se află la al șaptelea an pe rafturile magazinelor. Sistemul continuă să se vândă peste așteptări, pe măsură ce se apropie de cel de-al optulea an pe piață, iar zvonurile despre noul hardware Nintendo continuă să circule.

Citește și: