• Zuckerberg spune că aplicaţia creşte constant şi sigur, într-un ritm sănătos, care poate fi susţinut de companie.
  • Anunţul vine la aproape două luni de când platforma a fost lansată şi în Europa.
  • Threads a avut o lansare record, ajungând la 100 de milioane de utilizatori înregistrați în primele cinci zile, în iulie anul trecut.

Threads a trecut de pragul de 130 de milioane de utilizatori, a anunţat Mark Zuckerberg cu ocazia publicării rezultatelor financiare pentru trimestrul anterior. Acesta spune că Threads are acum mai mulţi utilizatori decât avea după creşterea masivă de după lansarea iniţială şi recunoaşte că aplicaţia „a explodat” înainte ca Meta să fie pregătită, scrie TechCrunch.

Acum, mai spune Zuckerberg, aplicaţia creşte constant şi sigur, într-un ritm sănătos, care poate fi susţinut de companie.

Anunţul vine la aproape două luni de când platforma a fost lansată şi în Europa. În urmă cu un trimestru, când Threads trecea de 100 de milioane de utilizatori, Zuckerberg spunea că în câţiva ani aceasta poate ajunge la un miliard de utilizatori.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Threads a avut o lansare record, ajungând la 100 de milioane de utilizatori înregistrați în primele cinci zile, în iulie anul trecut. Interesul pentru Threads a început să se diminueze în toamnă, revenind la creștere doar când Meta a dat un impuls promovând postările virale ale Threads către utilizatorii Facebook. Acest lucru a ajutat probabil ca aplicația să-și asigure locul în topul 10 al celor mai descărcate aplicații la nivel global în decembrie.

Meta a precizat că familia sa de aplicații, care include și Facebook, Instagram, Messenger și WhatsApp, a fost folosită zilnic de 3,19 miliarde de persoane în trimestrul al patrulea, în creștere față de cele 3,14 miliarde înregistrate în trimestrul încheiat în septembrie 2023. Utilizatorii activi lunar au fost de 3,98 miliarde, în creștere de la 3,96 miliarde în trimestrul anterior.

Citește și