• În timp ce un oraș din Franța interzice telefonul, NY a fost cucerit de Vision Pro.
  • Youtuber-ul Casey Neistat s-a plimbat prin Times Square cu casca de realitate mixtă pe cap.
  • Casey este convins că un asemenea device în viitor va însemna să ai un PC cu tine oriunde.

Știi deja despre orășelul din Franța care a votat interzicerea telefoanelor mobile în spațiul public. Ei bine, în New York, discuția se duce chiar la next level. Asta după lansarea Vision Pro. Un youtuber a cumpărat casca și s-a dus direct în Times Square.

Poate fi folosit Vision Pro în public?

Exact asta se întreba Casey Neistat după ce a cumpărat casca, așa că a testat și a devenit viral. Clipul are deja 5 milioane de vizualizări. El s-a plimbat cu trotineta, deși acest lucru nu e recomandat, a mers cu metroul și se uita pe clipuri video în timp ce aștepta trenul.

Mai dificil a fost în timpul mersului pentru că Vision Pro nu se simte prea bine în mișcare. Oamenii, desigur, îl salutau pe stradă ca și cum îl cunoșteau de mult timp. Acum, revenind la acel orașel din Franța care interzice telefonul; dacă această veste ridică semne de întrebare cu privire la faptul că oamenii stau prea mult pe telefon, imaginează-ți cum va fi cu Vision Pro.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

Cum va arăta viitorul?

Deși felul în care a folosit Casey casca nu va fi prea curând considerat ceva normal, oferă câteva lucruri despre cum va arăta viitorul. Și anume, unul în care poți să lași orice alt gadget acasă și în același timp să poți intra să răspunzi la un mail când ești în metrou, să poți vedea un clip sau să citești o carte în metrou și să vezi doar tu asta.

Însă pentru un asemenea viitor, trebuie ca device-ul să fie mult mai mic, precum o pereche de ochelari. Însă imaginează să-ți ai mai multe ecrane în fața ochilor oriunde te-ai afla. Acest gând l-a lovit pe Casey în timp ce stătea în Times Square și a ajuns să înțeleagă viziunea Apple care poate că, cel puțin pentru moment, poate să pară ciudată.

Citește și: