• Printre națiunile în care femeile au acum un impact extraordinar asupra economiei s-au numărat SUA, Australia, Japonia, Italia, Coreea de Sud și Germania.
  • Femeile își depășesc omologii bărbați datorită nivelului lor de educație superior.
  • 50,7% din talentele cu studii universitare sunt acum femei.

Dacă economia începe să se ridice în următorii doi ani, trebuie să le mulțumești femeilor. Cel puțin, asta arată un nou raport de la Ned Davis Research. De la participarea la locurile de muncă sau ocuparea forței de muncă și până la bursă, femeile aduc noroc și prosperitate financiară pe oriunde calcă. Studiul a constatat că femeile cu vârsta cuprinsă între 20-30 cresc practic economia.

Sunt așadar femeile noii  jucători de putere ai economiei?

„Eu am devenit antreprenor în studenție și de atunci îmi urmez visul. Femeile sunt încurajate să își deschidă o activitate în orice domeniu. Dintotdeauna au fost jucătoare ale puterii. Ele se ocupă de copii și de familie. Sunt mereu preocupate de aspectele care țin de viitor. Atunci când trebuie să luăm o casă, femeile se sfătuiesc și știu să echilibreze zona aceasta a afacerilor”, a declarat Amalia Georgescu, vicepreședinte OFA UGIR, pentru Aleph News.

Citește și

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI