• Au existat îngrijorări cu privire la volumul consumului ilegal de droguri al lui Elon Musk și că acesta a consumat droguri cu unii dintre membrii consiliului său
  • Utilizarea de droguri ilegale de către Elon Musk era cunoscută de mai mulți directori actuali și foști ai Tesla Inc. și SpaceX, a raportat sâmbătă Wall Street Journal.
  • Musk și avocatul său, Alex Spiro, nu au răspuns solicitărilor de comentarii ale WSJ. Ziarul a raportat anterior că Musk a folosit LSD, cocaină, ecstasy și ciuperci psihedelice, adesea la petreceri private.

Au existat îngrijorări cu privire la volumul consumului ilegal de droguri al lui Elon Musk și că acesta a consumat droguri cu unii dintre membrii consiliului său, a relatat NDTV, citând persoane care au fost martorii consumului de droguri sau au fost informați despre acesta.

Utilizarea de droguri ilegale de către Elon Musk era cunoscută de mai mulți directori actuali și foști ai Tesla Inc. și SpaceX, a raportat sâmbătă Wall Street Journal.

Relația dintre Elon Musk și directorii săi a fost criticată săptămâna aceasta de un judecător din Delaware, care a citat conflictele de interese ale consiliului de administrație în decizia ei conform căreia pachetul salarial de 55 de miliarde de dolari al lui Musk este excesiv.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Musk și avocatul său, Alex Spiro, nu au răspuns solicitărilor de comentarii ale WSJ. Ziarul a raportat anterior că Musk a folosit LSD, cocaină, ecstasy și ciuperci psihedelice, adesea la petreceri private. Spiro a spus WSJ în acel raport că Musk a fost testat în mod regulat la SpaceX și nu a picat niciodată un test.

Unii prieteni și regizori au simțit că trebuie să ia droguri ilegale cu Musk, deoarece altfel l-ar putea supăra, a relatat ziarul sâmbătă, citând unele dintre persoane. De asemenea, ei nu au vrut să riște „să piardă capitalul social” de a fi în cercul său, a spus ziarul.

Musk a răspuns pe X la povestea WSJ luna trecută despre presupusul său consum de droguri.

„Orice aș face, evident că ar trebui să continui!” Musk a postat pe X, citând Tesla și SpaceX ca fiind cele mai valoroase companii auto și spațiale din lume. „Dacă medicamentele ar ajuta într-adevăr la îmbunătățirea productivității mele nete în timp, cu siguranță le-aș lua!”

Citește și