• Bicicletele electrice LZR și LZR Pro oferă stabilitate și control cu o încărcare excepțională.
  • LZR Pro are un motor de 900W, ridică o viteză pană la 50 km/h și cântărește doar 20 de kilograme.
  • The Beverly Hills Edition este cea mai scumpă bicicletă din lume și costă 1 milion de dolari.

ONYX a lansat bicicletele electrice ZLR și LZR PRO. Cele două modele oferă control, stabilitate și o încărcare excepțională. În plus, cântăresc aproximativ 18 de kilograme. Și indiferent dacă ești aventurier sau vrei doar o plimbare, Onyx promite să nu dezamăgească.

Cele două modele cu propulsoare hiper echilibrate și cu tracțiune medie, mărunțesc întregul oraș, abordează cele mai grele trasee și ridică o viteză de până la 50 km/h.

Ambele biciclete au o baterie integrată de 36 volți și poate fi încărcată în 7 ore. Poate atinge viteza maximă de 50 km/h. Obții o distanțe de la 50 de km până la peste 100 de km. Bineînțeles, depinde de stilul cu care mergi.

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

Dacă vrei o bicicletă care să nu arate ca o bicicletă electrică, asta este. Dacă vrei o bicicletă electrică cu care să poți face trasee în afara orașului, asta este. Sun două modele LZR Pro și LZR.

În 2023, cea mai scumpă bicicletă rămâne The Beverly Hills Edition și costă 1 milion de dolari. Cele două roți au fost realizate de exclusivistul House of Solid Gold și este îmbrăcat în aur pur de 24K. Sunt făcute doar 13 unități și vor veni cu emplema companiei, realizată din 600 de diamante negre și 500 de safire aurii.

Citește și