• Oul cu pene de păun de la Harrods va costa 250 de lire sterline.
  • Oul are umplutură de pâine și unt și este destinat cunoscătorilor de ciocolată superioară.
  • nele ouă de Paște de pe rafturile magazinelor de astăzi nu sunt probabil pentru copii.

Copiii își petrec duminicile de Paște căutând ouă de ciocolată. Anul acesta, Paștele poate fi ceva mai sofisticat, cu straturi de foiță de aur și prețuri care depășesc 200 de lire sterline. Unele ouă de Paște de pe rafturile magazinelor de astăzi nu sunt probabil pentru copii și, cel mai sigur, acestea nu ar trebui ascunse în fundul grădinii, scrie Daily Mail.

Piața ouălor de Paște, în plină expansiune și hiper-scumpă, a transformat un cadou în mod tradițional ieftin și vesel în ceva care poate semnala extremele bogăției și luxului. Vândut exclusiv prin intermediul serviciului lor de cumpărături personale, Harrods oferă în prezent un ou de Paște cu pene de păun de 3,9 livre – care va costa doar 250 de lire sterline.

Potrivit site-ului magazinului Knightsbridge, oul este umplut cu umplutura de pâine și unt” și este conceput pentru cei care apreciază ciocolata de calitate superioară, detaliile minuțioase și luxul în toate sensurile cuvântului”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Un alt ou spectaculos” care poate fi cumpărat în acest an de Paște este oul special, cu o valoare de 130 de lire sterline, acoperit cu foiță de aur, de la Birley Bakery, cu sediul în Chelsea, care cântărește doar 9 oz.

Deschisă abia în ianuarie 2023, brutăria produce 30 de astfel de ouă aurii, care sunt realizate cu ciocolată neagră 80% din Filipine, a cărei dezvoltare a durat trei luni. La un nivel relativ mai ieftin se află oul clasic de struț de la Hotel Chocolat, care costă 86 de lire sterline pentru peste 1,5 kg de ciocolată de calitate superioară, cu conținut ridicat de cacao”.

Citește și: