• Tesla a avut profit de 1 miliard de dolari în trimestrul doi.
  • Tesla a livrat peste 200.000 de mașini în al doilea trimestru.
  • Elon Musk spune că criza de cipuri va afecta industria auto.
  • Grupul LVMH a avut venituri cu 56% în primul semestru față de 2020.
  • Creșterile au fost generate de pofta oamenilor pentru articole de lux.

Viitorul se încarcă la priză. Tesla a impresionat cu rezultatele financiare din al doilea trimestru. A avut un profit record de 1,14 miliarde de dolari, în ultimele 3 luni .

Tesla a livrat peste 200.000 de masini in al doilea trimestru. E o premiera pentru companie, insa Musk e precaut si spune ca problemele legate de lipsa semiconductorilor va ramane o amenintare pentru industrie. Mai mult, cifra de afaceri a companiei s-a dublat si a ajuns la aproape 12 miliarde de doalari.

Pandemia nu a redus pofta pentru lux. Grupul LVMH care detine branduri precumLouis Vuitton, Chanel, Givenchy și Christian Dior a inregistrat cifre uriase pentru prima jumatate a anului. A inregistrat venituri de 33,9 miliarde de dolari, in crestere cu 56% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cifrele bune au fost generate de interesul crescut pentru articole de piele fahion de lux care si-au crescut veniturile de la 9,4 miliarde de dolari în 2020, la 16,3 miliarde de dolari în 2021. Pe bursa europeana actiunea LVMH a crescut cu 2% si s-a tranzactionat azi cu 683 de euro.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME