• Piața cripto începe săptămâna pe verde. Bitcoin urcă până la pragul de 28.000 de dolari. Ethereum îl urmează.
  • Bitcoin a crescut brusc, înainte de a renunța la aproape toate câștigurile sale.
  • Bitcoin, cunoscut pentru volatilitatea sa, s-a tranzacționat ultima dată cu 3,82% la 28.211 USD.

Piața cripto începe săptămâna pe verde. Bitcoin urcă până la pragul de 28.000 de dolari. Ethereum îl urmează. Plus 1,6% astăzi. Printre performerii zilei se numără și MultiversX. Care a avut azi o creștere maximă de 15%. Urmează conferința xDay, între 19 și 21 octombrie, la Palatul Parlamentului.

De unde vine pozitivitatea? De la faptul că un ETF SPOT pe Bitcoin e tot mai aproape să fie aprobat. SEC nu depune apel în procesul cu Grayscale, unde judecătorii au decis că a fost greșit faptul că SEC a respins cererea de ETF pe spot.

Recomandări

CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA
SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
APPLE VINE CU UPDATE PENTRU IPAD-URI
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
CÂND VEZI SEZONUL 4 DIN EMILY IN PARIS
CÂT DAU BOGAȚII PENTRU JO?

Bitcoin a crescut brusc, înainte de a renunța la aproape toate câștigurile sale, după ce managerul de active BlackRock a negat un raport cripto media conform căruia autoritățile de reglementare din SUA au aprobat cererea sa de mare profil pentru un produs de investiții cripto.

Bitcoin, cunoscut pentru volatilitatea sa, s-a tranzacționat ultima dată cu 3,82% la 28.211 USD (aproximativ 26.600 EUR), după ce mai devreme a crescut cu până la 10% la 29.900 USD (aproximativ 28.000 EUR), cea mai mare din august.

Citește și: